Składniki odżywcze
Witaminy
- Cholina
- Kwas foliowy
- Witamina A
- Witamina B1 (Tiamina)
- Witamina B12
- Witamina B2 (Ryboflawina)
- Witamina B3 (Niacyna)
- Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
- Witamina B6
- Witamina B7 (Biotyna)
- Witamina C
- Witamina D
- Witamina K (filochinon)
Minerały
Aminokwasy
- Alanina
- Arginina
- Kwas asparaginowy
- Cysteina
- Kwas glutaminowy
- Glicyna
- Histydyna
- Izoletyda
- Leucyna
- Lizyna
- Metionina
- Fenyloalanina
- Prolina
- Seryna
- Treonina
- Tryptofan
- Tyrozyna
- Walina
Kwasy tłuszczowe
- Omega-3 ALA
- Omega-3 DHA
- Omega-3 EPA
- Omega-3 stearydonowy
- Omega-6 (n-6)
- Omega-6 linolowy
- Omega-6 linolowy
- Omega-9 eikosenowy
- Omega-9 erukowy
- Omega 9 oleinowy
- Omega 9 oleinowy (cis)
- Kwas arachidowy
- Kwas behenowy
- Kwas masłowy
- Kwas kaprynowy
- Kwas kapronowy
- Kwas kaprylowy
- Kwas laurynowy
- Kwas lignocerynowy
- Kwas margarynowy
- Kwas mirystynowy
- Kwas palmitynowy
- Kwas pentadekanowy
- Kwas stearynowy
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
- Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
- Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
- Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
- Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
- Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
- Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
- Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
Węglowodany
- Błonnik nierozpuszczalny
- Błonnik rozpuszczalny
- Fruktoza
- Galaktoza
- Glukoza
- Laktoza
- Maltoza
- Skrobia
- Sacharoza
Inne
Fitochemikalia
Całkowite wartości
- Węglowodany
- Węglowodany, inne
- Energia
- Kwasy tłuszczowe jednonienasycone
- Kwasy tłuszczowe wielonienasycone
- Kwasy tłuszczowe nasycone
- Kwasy tłuszczowe trans
- Wszystkie trans-nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone
- Wszystkie trans-nienasycone kwasy tłuszczowe wielonienasycone
- Błonnik
- Białko
- Cukry dodane
- Cukry
- Całkowita zawartość tłuszczu (NLEA)
- Tłuszcz
- Całkowite alkohole cukrowe