Restaurant, Chinese, beef and vegetables - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 105 kcal | - | |
Białko | 7.08 g | 14% DV | 270% D |
Tłuszcz | 5.3 g | 6.8% DV | |
Węglowodany | 7.29 g | 2.7% DV | |
Skrobia | 1.82 g | - | |
Cukry | 2.41 g | - | |
Błonnik | 1.5 g | 5.4% DV | 102% D |
Woda | 78.82 g | - | |
Popiół | 1.5 g | - | |
Sód | 409 mg | 18% DV | |
Cholesterol | 14 mg | 4.7% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 34.5 mg | 6.3% DV | 119% D |
Kwas foliowy | 45 ug | - | - |
Witamina A | 1262 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.03 mg | 2.8% DV | 52.38% D |
Witamina B12 | 0.48 ug | 20% DV | 381% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.06 mg | 4.2% DV | 80.59% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.32 mg | 8.3% DV | 157% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.44 mg | 8.9% DV | 169% D |
Witamina B6 | 0.16 mg | 9.5% DV | 180% D |
Witamina C | 11.6 mg | 13% DV | 246% D |
Witamina D | 3 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 51.3 ug | 43% DV | 814% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 323 ug | - | - |
Karoten, beta | 595 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 1 ug | - | - |
Folate, food | 45 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 45 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.04 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.65 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.79 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 63 ug | 7% DV | 133% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0.1 ug | 0.5% DV | 9.52% D |
Witamina E | 0.82 mg | 5.5% DV | 104% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 2 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 22 mg | 1.7% DV | 32.23% D |
Miedź | 0.05 mg | 5.4% DV | 104% D |
Żelazo | 1.11 mg | 6.2% DV | 117% D |
Magnez | 15 mg | 3.6% DV | 68.03% D |
Mangan | 0.15 mg | 6.4% DV | 122% D |
Fosfor | 76 mg | 6.1% DV | 116% D |
Potas | 204 mg | 4.3% DV | 82.67% D |
Selen | 6.7 ug | 12% DV | 232% D |
Sód | 409 mg | 18% DV | 339% D |
Cynk | 1.5 mg | 14% DV | 260% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.38 g | - | |
Arginina | 0.52 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.67 g | - | |
Cysteina | 0.07 g | - | |
Kwas glutaminowy | 1.35 g | - | |
Glicyna | 0.28 g | - | |
Histydyna | 0.21 g | - | |
Izoletyda | 0.31 g | - | |
Leucyna | 0.53 g | - | |
Lizyna | 0.55 g | - | |
Metionina | 0.16 g | - | |
Fenyloalanina | 0.32 g | - | |
Prolina | 0.26 g | - | |
Seryna | 0.29 g | - | |
Treonina | 0.31 g | - | |
Tryptofan | 0.08 g | - | |
Tyrozyna | 0.27 g | - | |
Walina | 0.33 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.26 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.26 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.83 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.8 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.02 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.13 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 1.09 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.03 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.63 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.25 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 7.29 g | 2.7% DV | |
Fruktoza | 0.55 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.69 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 1.82 g | - | |
Sacharoza | 1.17 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.5 g | - | |
Betaina | 3.1 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 14 mg | 4.7% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 78.82 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central