Garlic bread, frozen - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 350 kcal | - | |
Białko | 8.36 g | 17% DV | 95.54% D |
Tłuszcz | 16.61 g | 21% DV | |
Węglowodany | 41.72 g | 15% DV | |
Skrobia | 34.84 g | - | |
Cukry | 3.69 g | - | |
Błonnik | 2.5 g | 8.9% DV | 51.02% D |
Woda | 31.78 g | - | |
Popiół | 1.54 g | - | |
Sód | 544 mg | 24% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 8.5 mg | 1.5% DV | 8.83% D |
Kwas foliowy | 221 ug | - | - |
Witamina A | 44 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.46 mg | 39% DV | 220% D |
Witamina B12 | 0.08 ug | 3.3% DV | 19.05% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.18 mg | 14% DV | 80.88% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 4.14 mg | 26% DV | 148% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.66 mg | 13% DV | 75.43% D |
Witamina B6 | 0.08 mg | 4.9% DV | 27.9% D |
Witamina C | 0.2 mg | 0.2% DV | 1.27% D |
Witamina D | 9 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 29.5 ug | 25% DV | 140% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 136 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 186 ug | - | - |
Kwas foliowy | 50 ug | 13% DV | 71.43% D |
Retinol | 13 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.25 mg | - | - |
Tokoferol delta | 2.63 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 7.88 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.39 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0.74 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0.18 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.43 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 13 ug | 1.4% DV | 8.25% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0.2 ug | 1% DV | 5.71% D |
Witamina E | 1.18 mg | 7.9% DV | 44.95% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 27 mg | 2.1% DV | 11.87% D |
Miedź | 0.11 mg | 12% DV | 68.57% D |
Żelazo | 3.05 mg | 17% DV | 96.83% D |
Magnez | 23 mg | 5.5% DV | 31.29% D |
Mangan | 0.44 mg | 19% DV | 110% D |
Fosfor | 87 mg | 7% DV | 39.77% D |
Potas | 103 mg | 2.2% DV | 12.52% D |
Selen | 16.6 ug | 30% DV | 172% D |
Sód | 544 mg | 24% DV | 135% D |
Cynk | 0.87 mg | 7.9% DV | 45.19% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.22 g | - | |
Arginina | 0.24 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.33 g | - | |
Cysteina | 0.1 g | - | |
Kwas glutaminowy | 1.47 g | - | |
Glicyna | 0.2 g | - | |
Histydyna | 0.13 g | - | |
Izoletyda | 0.24 g | - | |
Leucyna | 0.41 g | - | |
Lizyna | 0.24 g | - | |
Metionina | 0.1 g | - | |
Fenyloalanina | 0.27 g | - | |
Prolina | 0.52 g | - | |
Seryna | 0.27 g | - | |
Treonina | 0.19 g | - | |
Tryptofan | 0.07 g | - | |
Tyrozyna | 0.19 g | - | |
Walina | 0.26 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.04 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.01 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.03 g | - | |
Omega-6 linolowy | 5.38 g | - | |
Omega-6 linolowy | 5.32 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.74 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.88 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 3.7 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.05 g | - | |
Kwas behenowy | 0.04 g | - | |
Kwas masłowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.04 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.03 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.65 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.02 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.33 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.35 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.74 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.18 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 41.72 g | 15% DV | |
Fruktoza | 0.62 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.42 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 2.64 g | - | |
Skrobia | 34.84 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.54 g | - | |
Betaina | 0 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 31.78 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central