Pepperoni, beef and pork, sliced - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 504 kcal | - | |
Białko | 19.25 g | 39% DV | 153% D |
Tłuszcz | 46.28 g | 59% DV | |
Węglowodany | 1.18 g | 0.4% DV | |
Woda | 28.55 g | - | |
Popiół | 4.74 g | - | |
Sód | 1582 mg | 69% DV | |
Cholesterol | 97 mg | 32% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 51.2 mg | 9.3% DV | 36.94% D |
Kwas foliowy | 5 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.27 mg | 23% DV | 89.62% D |
Witamina B12 | 1.3 ug | 54% DV | 215% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.26 mg | 20% DV | 78.45% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 4.99 mg | 31% DV | 124% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.93 mg | 19% DV | 73.81% D |
Witamina B6 | 0.36 mg | 21% DV | 84.5% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 52 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 5.8 ug | 4.8% DV | 19.18% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 5 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 5 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0.11 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 1.3 ug | 6.5% DV | 25.79% D |
Witamina E | 1.03 mg | 6.9% DV | 27.25% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 41.7 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 19 mg | 1.5% DV | 5.8% D |
Miedź | 0.09 mg | 10% DV | 40.12% D |
Żelazo | 1.33 mg | 7.4% DV | 29.32% D |
Magnez | 18 mg | 4.3% DV | 17.01% D |
Mangan | 1.07 mg | 47% DV | 185% D |
Fosfor | 158 mg | 13% DV | 50.16% D |
Potas | 274 mg | 5.8% DV | 23.13% D |
Selen | 29 ug | 53% DV | 209% D |
Sód | 1582 mg | 69% DV | 273% D |
Cynk | 2.44 mg | 22% DV | 88.02% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 1.18 g | - | |
Arginina | 1.3 g | - | |
Kwas asparaginowy | 1.83 g | - | |
Cysteina | 0.23 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.01 g | - | |
Glicyna | 1.07 g | - | |
Histydyna | 0.69 g | - | |
Izoletyda | 0.9 g | - | |
Leucyna | 1.58 g | - | |
Lizyna | 1.65 g | - | |
Metionina | 0.51 g | - | |
Fenyloalanina | 0.78 g | - | |
Prolina | 0.86 g | - | |
Seryna | 0.77 g | - | |
Treonina | 0.87 g | - | |
Tryptofan | 0.23 g | - | |
Tyrozyna | 0.66 g | - | |
Walina | 0.99 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.17 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.16 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.91 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.61 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.26 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 18.69 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 17.35 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.06 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.03 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.03 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.35 g | - | |
Kwas mirystynowy | 1.03 g | - | |
Kwas palmitynowy | 10.32 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.13 g | - | |
Kwas stearynowy | 5.75 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.22 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 1.37 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 1.3 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.24 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.18 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.14 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.07 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.11 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.07 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 1.34 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.12 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 1.18 g | 0.4% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 4.74 g | - | |
Betaina | 2.8 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 97 mg | 32% DV | |
Hydroksyprolina | 0.38 g | - | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 28.55 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central