Pasta, gluten-free, corn and rice flour, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 179 kcal -
Białko 3.2 g 6.4% DV 71.51% D
Tłuszcz 1 g 1.3% DV
Węglowodany 38.05 g 14% DV
Skrobia 36.15 g -
Błonnik 1.4 g 5% DV 55.87% D
Woda 57.67 g -
Popiół 0.07 g -
Sód 4 mg 0.2% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 1.7 mg 0.3% DV 3.45% D
Kwas foliowy 4 ug - -
Witamina A 71 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.05 mg 4.2% DV 46.55% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.08 mg 6.1% DV 67.9% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.24 mg 1.5% DV 16.76% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.14 mg 2.8% DV 31.28% D
Witamina B6 0.04 mg 2.2% DV 24.32% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 0 ug 0% DV 0% D

Minerały

Wapń 2 mg 0.2% DV 1.72% D
Miedź 0.02 mg 2.2% DV 24.83% D
Żelazo 0.22 mg 1.2% DV 13.66% D
Magnez 11 mg 2.6% DV 29.26% D
Mangan 0.09 mg 4.1% DV 45.66% D
Fosfor 33 mg 2.6% DV 29.5% D
Potas 24 mg 0.5% DV 5.71% D
Selen 2.2 ug 4% DV 44.69% D
Sód 4 mg 0.2% DV 1.94% D
Cynk 0.27 mg 2.5% DV 27.43% D
Alanina 0.24 g -
Arginina 0.15 g -
Kwas asparaginowy 0.18 g -
Cysteina 0.07 g -
Kwas glutaminowy 0.54 g -
Glicyna 0.1 g -
Histydyna 0.09 g -
Izoletyda 0.1 g -
Leucyna 0.45 g -
Lizyna 0.16 g -
Metionina 0.07 g -
Fenyloalanina 0.18 g -
Prolina 0.35 g -
Seryna 0.16 g -
Treonina 0.1 g -
Tryptofan 0.02 g -
Tyrozyna 0.14 g -
Walina 0.1 g -
Omega-3 ALA 0.01 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.01 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.32 g -
Omega-6 linolowy 0.31 g -
Omega-9 eikosenowy 0 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 0.16 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 0.15 g -
Kwas arachidowy 0 g -
Kwas behenowy 0 g -
Kwas masłowy 0 g -
Kwas kaprynowy 0 g -
Kwas kapronowy 0 g -
Kwas kaprylowy 0 g -
Kwas laurynowy 0 g -
Kwas lignocerynowy 0 g -
Kwas margarynowy 0 g -
Kwas mirystynowy 0.01 g -
Kwas palmitynowy 0.11 g -
Kwas pentadekanowy 0 g -
Kwas stearynowy 0.03 g -

Źródła