Pasta, gluten-free, brown rice flour, cooked, TINKYADA - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 138 kcal -
Białko 3.46 g 6.9% DV 100% D
Tłuszcz 1.67 g 2.1% DV
Węglowodany 32.2 g 12% DV
Skrobia 30.96 g -
Błonnik 1.7 g 6.1% DV 87.99% D
Woda 62.3 g -
Popiół 0.38 g -
Sód 4 mg 0.2% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 2.7 mg 0.5% DV 7.11% D
Kwas foliowy 4 ug - -
Witamina A 0 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.1 mg 7.9% DV 115% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.08 mg 6.3% DV 91.42% D
Witamina B3 (Niacyna) 1.47 mg 9.2% DV 133% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.26 mg 5.2% DV 75.36% D
Witamina B6 0.08 mg 4.4% DV 63.94% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 0.3 ug 0.3% DV 3.62% D

Minerały

Wapń 5 mg 0.4% DV 5.57% D
Miedź 0.07 mg 7.7% DV 111% D
Żelazo 0.53 mg 2.9% DV 42.67% D
Magnez 36 mg 8.6% DV 124% D
Mangan 1.23 mg 53% DV 773% D
Fosfor 87 mg 7% DV 101% D
Potas 25 mg 0.5% DV 7.71% D
Selen 11.1 ug 20% DV 292% D
Sód 4 mg 0.2% DV 2.52% D
Cynk 0.83 mg 7.5% DV 109% D
Alanina 0.17 g -
Arginina 0.31 g -
Kwas asparaginowy 0.29 g -
Cysteina 0.07 g -
Kwas glutaminowy 0.48 g -
Glicyna 0.15 g -
Histydyna 0.08 g -
Izoletyda 0.11 g -
Leucyna 0.26 g -
Lizyna 0.21 g -
Metionina 0.08 g -
Fenyloalanina 0.17 g -
Prolina 0.16 g -
Seryna 0.17 g -
Treonina 0.11 g -
Tryptofan 0.04 g -
Tyrozyna 0.15 g -
Walina 0.13 g -
Omega-3 ALA 0.01 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.01 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.43 g -
Omega-6 linolowy 0.43 g -
Omega-9 eikosenowy 0.01 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 0.46 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 0.46 g -
Kwas arachidowy 0.01 g -
Kwas behenowy 0 g -
Kwas masłowy 0 g -
Kwas kaprynowy 0 g -
Kwas kapronowy 0 g -
Kwas kaprylowy 0 g -
Kwas laurynowy 0 g -
Kwas lignocerynowy 0.01 g -
Kwas margarynowy 0 g -
Kwas mirystynowy 0.01 g -
Kwas palmitynowy 0.14 g -
Kwas pentadekanowy 0 g -
Kwas stearynowy 0.03 g -

Źródła