Olives, green, Manzanilla, stuffed with pimiento - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
141 kcal | - | - |
Białko
|
1.15 g | 2.3% DV | 32.62% D |
Tłuszcz
|
12.9 g | 17% DV | - |
Węglowodany
|
4.96 g | 1.8% DV | - |
Skrobia
|
0.33 g | - | - |
Błonnik
|
4 g | 14% DV | 203% D |
Woda
|
76.7 g | - | - |
Popiół
|
4.29 g | - | - |
Sód
|
1620 mg | 70% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Cholina
|
1.6 mg | 0.3% DV | 4.13% D |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.04 mg | 3.4% DV | 48.46% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
0.1 mg | 0.6% DV | 9.13% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B6
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina C
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon)
|
16.6 ug | 14% DV | 196% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
2 ug | - | - |
Karoten, beta
|
272 ug | - | - |
Cholina, wolna
|
0.6 mg | - | - |
Cholina, z glicerofosfocholiny
|
0.3 mg | - | - |
Cholina, z fosfocholiny
|
0.7 mg | - | - |
Cholina, z fosfatydylocholiny
|
0 mg | - | - |
Cholina, z sfingomieliny
|
0 mg | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
48 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
0 ug | - | - |
Tokoferol beta
|
0.02 mg | - | - |
Tokoferol delta
|
0 mg | - | - |
Tokoferol gamma
|
0.1 mg | - | - |
Tokotrienol alfa
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol beta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol delta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma
|
0 mg | - | - |
Witamina A, RAE
|
25 ug | 2.8% DV | 39.4% D |
Witamina E
|
3.78 mg | 25% DV | 357% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon)
|
0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4)
|
0 ug | - | - |
Minerały ❯
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.1 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c
|
0.1 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.56 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c
|
0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 n-9
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-9
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
8.64 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
1.87 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.32 g | - | - |
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0
|
0 g | - | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 40. Category: Fruits and Fruit Juices (9)