PIZZA HUT 14" Cheese Pizza, Stuffed Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 274 kcal | - | |
Białko | 12.23 g | 24% DV | 179% D |
Tłuszcz | 11.63 g | 15% DV | |
Węglowodany | 30 g | 11% DV | |
Skrobia | 23.7 g | - | |
Cukry | 2.9 g | - | |
Błonnik | 1.7 g | 6.1% DV | 44.32% D |
Woda | 43.37 g | - | |
Popiół | 2.76 g | - | |
Sód | 615 mg | 27% DV | |
Cholesterol | 30 mg | 10% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 17.3 mg | 3.1% DV | 22.96% D |
Witamina A | 511 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.32 mg | 27% DV | 196% D |
Witamina B12 | 0.4 ug | 17% DV | 122% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.33 mg | 26% DV | 187% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.76 mg | 24% DV | 172% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.45 mg | 9% DV | 65.69% D |
Witamina B6 | 0.12 mg | 7% DV | 51.09% D |
Witamina C | 3.1 mg | 3.4% DV | 25.14% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 1 ug | - | - |
Karoten, beta | 87 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 90 ug | - | - |
Retinol | 110 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.06 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.3 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0.89 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0.22 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 117 ug | 13% DV | 94.89% D |
Witamina E | 0.67 mg | 4.5% DV | 32.6% D |
Minerały ❯
Wapń | 238 mg | 18% DV | 134% D |
Miedź | 0.08 mg | 9% DV | 65.69% D |
Żelazo | 2.04 mg | 11% DV | 82.73% D |
Magnez | 22 mg | 5.2% DV | 38.23% D |
Mangan | 0.35 mg | 15% DV | 111% D |
Fosfor | 249 mg | 20% DV | 145% D |
Potas | 229 mg | 4.9% DV | 35.56% D |
Selen | 16 ug | 29% DV | 212% D |
Sód | 615 mg | 27% DV | 195% D |
Cynk | 1.49 mg | 14% DV | 98.87% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.38 g | - | |
Arginina | 0.44 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.81 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.39 g | - | |
Glicyna | 0.31 g | - | |
Histydyna | 0.32 g | - | |
Izoletyda | 0.57 g | - | |
Leucyna | 1.07 g | - | |
Lizyna | 0.59 g | - | |
Metionina | 0.27 g | - | |
Fenyloalanina | 0.64 g | - | |
Prolina | 1.74 g | - | |
Seryna | 0.58 g | - | |
Treonina | 0.39 g | - | |
Tryptofan | 0.12 g | - | |
Tyrozyna | 0.4 g | - | |
Walina | 0.71 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.16 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.15 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.35 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.23 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.03 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.46 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.27 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0.18 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.23 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.14 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.09 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.28 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.06 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.9 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.82 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.1 g | - | |
Kwas stearynowy | 1 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.09 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.17 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.14 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.19 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.07 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 30 g | 11% DV | |
Fruktoza | 0.67 g | - | |
Galaktoza | 0.13 g | - | |
Glukoza | 0.4 g | - | |
Laktoza | 0.6 g | - | |
Maltoza | 1.1 g | - | |
Skrobia | 23.7 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.76 g | - | |
Betaina | 26.9 mg | - | |
Cholesterol | 30 mg | 10% DV | |
Hydroksyprolina | 0 g | - | |
Woda | 43.37 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central