Restaurant, Italian, cheese ravioli with marinara sauce - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źródła

Ogólne

Element Amount Daily value Density
Energia
154 kcal - -
Białko
7.07 g 14% DV 184% D
Tłuszcz
5.7 g 7.3% DV -
Węglowodany
18.5 g 6.7% DV -
Skrobia
12.67 g - -
Cukry
4.5 g - -
Błonnik
1.2 g 4.3% DV 55.66% D
Woda
67.29 g - -
Popiół
1.45 g - -
Sód
306 mg 13% DV -
Cholesterol
26 mg 8.7% DV -

Witaminy

Element Amount Daily value Density
Witamina A
413 iu - -
Witamina B1 (Tiamina)
0.1 mg 8.5% DV 110% D
Witamina B12
0.36 ug 15% DV 195% D
Witamina B2 (Ryboflawina)
0.2 mg 16% DV 203% D
Witamina B3 (Niacyna)
1.33 mg 8.3% DV 108% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
0.47 mg 9.4% DV 122% D
Witamina B6
0.09 mg 5.3% DV 68.75% D
Element Amount Daily value Density
Karoten, alfa
0 ug - -
Karoten, beta
170 ug - -
Kryptoksantyna, beta
0 ug - -
Kwas foliowy, ogółem
28 ug - -
Retinol
39 ug - -
Tokoferol beta
0 mg - -
Tokoferol delta
0 mg - -
Tokoferol gamma
0.47 mg - -
Tokotrienol alfa
0.01 mg - -
Tokotrienol beta
0.13 mg - -
Tokotrienol delta
0 mg - -
Tokotrienol gamma
0 mg - -
Witamina A, RAE
53 ug 5.9% DV 76.48% D
Witamina E
0.47 mg 3.1% DV 40.69% D

Minerały

Element Amount Daily value Density
Wapń
120 mg 9.2% DV 120% D
Miedź
0.09 mg 9.6% DV 124% D
Żelazo
0.82 mg 4.6% DV 59.16% D
Magnez
22 mg 5.2% DV 68.03% D
Mangan
0.19 mg 8.1% DV 106% D
Fosfor
121 mg 9.7% DV 126% D
Potas
195 mg 4.1% DV 53.88% D
Selen
20.4 ug 37% DV 482% D
Sód
306 mg 13% DV 173% D
Cynk
0.74 mg 6.7% DV 87.37% D
Element Amount Daily value Density
Alanina
0.26 g - -
Arginina
0.29 g - -
Kwas asparaginowy
0.55 g - -
Cysteina
0.12 g - -
Kwas glutaminowy
1.92 g - -
Glicyna
0.19 g - -
Histydyna
0.16 g - -
Izoletyda
0.32 g - -
Leucyna
0.67 g - -
Lizyna
0.51 g - -
Metionina
0.17 g - -
Fenyloalanina
0.36 g - -
Prolina
1.19 g - -
Seryna
0.4 g - -
Treonina
0.28 g - -
Tryptofan
0.13 g - -
Tyrozyna
0.24 g - -
Walina
0.38 g - -
Element Amount Daily value Density
Omega-3 ALA
0.06 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
0.06 g - -
Omega-3 DHA
0 g - -
Omega-3 EPA
0 g - -
Omega-3 stearydonowy
0 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
0 g - -
Omega-6 (n-6)
0 g - -
Omega-6 linolowy
0.45 g - -
Omega-6 linolowy
0.4 g - -
Omega-9 eikosenowy
0.01 g - -
Omega-9 erukowy
0 g - -
Omega 9 oleinowy
1.42 g - -
Omega 9 oleinowy (cis)
1.34 g - -
Kwas arachidowy
0.01 g - -
Kwas behenowy
0 g - -
Kwas masłowy
0.08 g - -
Kwas kaprynowy
0.11 g - -
Kwas kapronowy
0.07 g - -
Kwas kaprylowy
0.04 g - -
Kwas laurynowy
0.12 g - -
Kwas lignocerynowy
0 g - -
Kwas margarynowy
0.03 g - -
Kwas mirystynowy
0.39 g - -
Kwas palmitynowy
1.24 g - -
Kwas pentadekanowy
0.04 g - -
Kwas stearynowy
0.43 g - -
Total (complex+sugars)
18.5 g 6.7% DV -
Fruktoza
0.9 g - -
Galaktoza
0 g - -
Glukoza
1.02 g - -
Laktoza
2.34 g - -
Maltoza
0.24 g - -
Skrobia
12.67 g - -
Sacharoza
0 g - -
Element Amount Daily value Density
Popiół
1.45 g - -
Cholesterol
26 mg 8.7% DV -
Hydroksyprolina
0 g - -
Woda
67.29 g - -

Źródła