Restaurant, Italian, cheese ravioli with marinara sauce - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
154 kcal | - | - |
Białko
|
7.07 g | 14% DV | 184% D |
Tłuszcz
|
5.7 g | 7.3% DV | - |
Węglowodany
|
18.5 g | 6.7% DV | - |
Skrobia
|
12.67 g | - | - |
Cukry
|
4.5 g | - | - |
Błonnik
|
1.2 g | 4.3% DV | 55.66% D |
Woda
|
67.29 g | - | - |
Popiół
|
1.45 g | - | - |
Sód
|
306 mg | 13% DV | - |
Cholesterol
|
26 mg | 8.7% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina A
|
413 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.1 mg | 8.5% DV | 110% D |
Witamina B12
|
0.36 ug | 15% DV | 195% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.2 mg | 16% DV | 203% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
1.33 mg | 8.3% DV | 108% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.47 mg | 9.4% DV | 122% D |
Witamina B6
|
0.09 mg | 5.3% DV | 68.75% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
170 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
28 ug | - | - |
Retinol
|
39 ug | - | - |
Tokoferol beta
|
0 mg | - | - |
Tokoferol delta
|
0 mg | - | - |
Tokoferol gamma
|
0.47 mg | - | - |
Tokotrienol alfa
|
0.01 mg | - | - |
Tokotrienol beta
|
0.13 mg | - | - |
Tokotrienol delta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma
|
0 mg | - | - |
Witamina A, RAE
|
53 ug | 5.9% DV | 76.48% D |
Witamina E
|
0.47 mg | 3.1% DV | 40.69% D |
Minerały ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
120 mg | 9.2% DV | 120% D |
Miedź
|
0.09 mg | 9.6% DV | 124% D |
Żelazo
|
0.82 mg | 4.6% DV | 59.16% D |
Magnez
|
22 mg | 5.2% DV | 68.03% D |
Mangan
|
0.19 mg | 8.1% DV | 106% D |
Fosfor
|
121 mg | 9.7% DV | 126% D |
Potas
|
195 mg | 4.1% DV | 53.88% D |
Selen
|
20.4 ug | 37% DV | 482% D |
Sód
|
306 mg | 13% DV | 173% D |
Cynk
|
0.74 mg | 6.7% DV | 87.37% D |
Aminokwasy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alanina
|
0.26 g | - | - |
Arginina
|
0.29 g | - | - |
Kwas asparaginowy
|
0.55 g | - | - |
Cysteina
|
0.12 g | - | - |
Kwas glutaminowy
|
1.92 g | - | - |
Glicyna
|
0.19 g | - | - |
Histydyna
|
0.16 g | - | - |
Izoletyda
|
0.32 g | - | - |
Leucyna
|
0.67 g | - | - |
Lizyna
|
0.51 g | - | - |
Metionina
|
0.17 g | - | - |
Fenyloalanina
|
0.36 g | - | - |
Prolina
|
1.19 g | - | - |
Seryna
|
0.4 g | - | - |
Treonina
|
0.28 g | - | - |
Tryptofan
|
0.13 g | - | - |
Tyrozyna
|
0.24 g | - | - |
Walina
|
0.38 g | - | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.06 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.06 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.45 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.4 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.01 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
1.42 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
1.34 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.08 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.11 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0.07 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.12 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.39 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
1.24 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.43 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.08 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
|
0.07 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
|
0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
|
0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
|
0.09 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
|
0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
|
0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Inne ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Popiół
|
1.45 g | - | - |
Cholesterol
|
26 mg | 8.7% DV | - |
Hydroksyprolina
|
0 g | - | - |
Woda
|
67.29 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -