CRACKER BARREL, chicken tenderloin platter, fried - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
293 kcal | - | - |
Białko
|
18.06 g | 36% DV | 247% D |
Tłuszcz
|
15.48 g | 20% DV | - |
Węglowodany
|
20.29 g | 7.4% DV | - |
Skrobia
|
19.63 g | - | - |
Cukry
|
0.09 g | - | - |
Błonnik
|
0.7 g | 2.5% DV | 17.06% D |
Woda
|
43.12 g | - | - |
Popiół
|
3.06 g | - | - |
Sód
|
874 mg | 38% DV | - |
Cholesterol
|
40 mg | 13% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina A
|
11 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.1 mg | 8.1% DV | 55.18% D |
Witamina B12
|
0.11 ug | 4.6% DV | 31.29% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.13 mg | 10% DV | 69.83% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
6.73 mg | 42% DV | 287% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
1.41 mg | 28% DV | 192% D |
Witamina B6
|
0.49 mg | 29% DV | 196% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
3 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
1 ug | - | - |
Folate, food
|
7 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
7 ug | - | - |
Retinol
|
2 ug | - | - |
Tokoferol beta
|
0.15 mg | - | - |
Tokoferol delta
|
2.47 mg | - | - |
Tokoferol gamma
|
6.97 mg | - | - |
Tokotrienol alfa
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol beta
|
0.09 mg | - | - |
Tokotrienol delta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma
|
0.06 mg | - | - |
Witamina A, RAE
|
2 ug | 0.2% DV | 1.52% D |
Witamina E
|
1.21 mg | 8.1% DV | 55.06% D |
Minerały ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
12 mg | 0.9% DV | 6.3% D |
Miedź
|
0.07 mg | 7.3% DV | 50.06% D |
Żelazo
|
0.59 mg | 3.3% DV | 22.37% D |
Magnez
|
28 mg | 6.7% DV | 45.51% D |
Mangan
|
0.26 mg | 11% DV | 77.76% D |
Fosfor
|
268 mg | 21% DV | 146% D |
Potas
|
319 mg | 6.8% DV | 46.33% D |
Selen
|
16.3 ug | 30% DV | 202% D |
Sód
|
874 mg | 38% DV | 259% D |
Cynk
|
0.66 mg | 6% DV | 40.96% D |
Aminokwasy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alanina
|
0.89 g | - | - |
Arginina
|
1.24 g | - | - |
Kwas asparaginowy
|
1.26 g | - | - |
Cysteina
|
0.27 g | - | - |
Kwas glutaminowy
|
3.05 g | - | - |
Glicyna
|
0.8 g | - | - |
Histydyna
|
0.69 g | - | - |
Izoletyda
|
0.77 g | - | - |
Leucyna
|
1.44 g | - | - |
Lizyna
|
2.25 g | - | - |
Metionina
|
0.48 g | - | - |
Fenyloalanina
|
0.69 g | - | - |
Prolina
|
1.06 g | - | - |
Seryna
|
0.69 g | - | - |
Treonina
|
0.6 g | - | - |
Tryptofan
|
0.19 g | - | - |
Tyrozyna
|
0.5 g | - | - |
Walina
|
0.83 g | - | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.89 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.83 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0.07 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
6.93 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
6.82 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.05 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
3.23 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
3.2 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
1.67 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.92 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
|
0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
|
0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
|
0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
|
0.09 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
|
0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Inne ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Popiół
|
3.06 g | - | - |
Cholesterol
|
40 mg | 13% DV | - |
Hydroksyprolina
|
0 g | - | - |
Woda
|
43.12 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -