Pizza, pepperoni topping, regular crust, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 274 kcal | - | |
Białko | 14.38 g | 29% DV | 210% D |
Tłuszcz | 13.13 g | 17% DV | |
Węglowodany | 24.69 g | 9% DV | |
Skrobia | 17.59 g | - | |
Cukry | 3.39 g | - | |
Błonnik | 2 g | 7.1% DV | 52.14% D |
Woda | 45.41 g | - | |
Popiół | 2.39 g | - | |
Sód | 590 mg | 26% DV | |
Cholesterol | 27 mg | 9% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 23.1 mg | 4.2% DV | 30.66% D |
Kwas foliowy | 107 ug | - | - |
Witamina A | 229 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.31 mg | 26% DV | 189% D |
Witamina B12 | 0.61 ug | 25% DV | 186% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.33 mg | 25% DV | 185% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.24 mg | 20% DV | 148% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.27 mg | 5.5% DV | 40% D |
Witamina B6 | 0.15 mg | 8.9% DV | 64.83% D |
Witamina C | 1.9 mg | 2.1% DV | 15.41% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 7.1 ug | 5.9% DV | 43.19% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 30 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 75 ug | - | - |
Kwas foliowy | 46 ug | 12% DV | 83.94% D |
Retinol | 69 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.16 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.67 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.09 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0.32 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 69 ug | 7.7% DV | 55.96% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 1.35 mg | 9% DV | 65.69% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 168 mg | 13% DV | 94.33% D |
Miedź | 0.11 mg | 13% DV | 92.46% D |
Żelazo | 2.43 mg | 14% DV | 98.54% D |
Magnez | 27 mg | 6.4% DV | 46.92% D |
Mangan | 0.35 mg | 15% DV | 112% D |
Fosfor | 196 mg | 16% DV | 114% D |
Potas | 239 mg | 5.1% DV | 37.12% D |
Selen | 20.1 ug | 37% DV | 267% D |
Sód | 590 mg | 26% DV | 187% D |
Cynk | 1.52 mg | 14% DV | 101% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.14 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.13 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.48 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.4 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.07 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.02 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.72 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 3.57 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0.09 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.1 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.07 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.11 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.47 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.83 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.05 g | - | |
Kwas stearynowy | 1 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.23 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.21 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.15 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 24.69 g | 9% DV | |
Fruktoza | 1.12 g | - | |
Galaktoza | 0.11 g | - | |
Glukoza | 0.95 g | - | |
Laktoza | 0.36 g | - | |
Maltoza | 0.85 g | - | |
Skrobia | 17.59 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.39 g | - | |
Betaina | 14.2 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 27 mg | 9% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 45.41 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central