Pulled pork in barbecue sauce - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 168 kcal | - | |
Białko | 13.19 g | 26% DV | 314% D |
Tłuszcz | 4.42 g | 5.7% DV | |
Węglowodany | 18.74 g | 6.8% DV | |
Cukry | 15.2 g | - | |
Błonnik | 1.2 g | 4.3% DV | 51.02% D |
Woda | 60.99 g | - | |
Popiół | 2.65 g | - | |
Sód | 666 mg | 29% DV | |
Cholesterol | 35 mg | 12% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 44.5 mg | 8.1% DV | 96.32% D |
Kwas foliowy | 2 ug | - | - |
Witamina A | 264 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.17 mg | 14% DV | 165% D |
Witamina B12 | 0.41 ug | 17% DV | 203% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.13 mg | 9.8% DV | 117% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.03 mg | 19% DV | 226% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.81 mg | 16% DV | 194% D |
Witamina B6 | 0.25 mg | 15% DV | 174% D |
Witamina C | 0.2 mg | 0.2% DV | 2.65% D |
Witamina D | 8 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 1.4 ug | 1.2% DV | 13.89% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 46 ug | - | - |
Karoten, beta | 126 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 19 ug | - | - |
Folate, food | 2 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 2 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.01 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.01 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0.3 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.02 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0.01 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 13 ug | 1.4% DV | 17.2% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0.2 ug | 1% DV | 11.9% D |
Witamina E | 0.89 mg | 5.9% DV | 70.63% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 1.5 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 44 mg | 3.4% DV | 40.29% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 128% D |
Żelazo | 1.24 mg | 6.9% DV | 82.01% D |
Magnez | 22 mg | 5.2% DV | 62.36% D |
Mangan | 0.09 mg | 3.9% DV | 46.58% D |
Fosfor | 161 mg | 13% DV | 153% D |
Potas | 305 mg | 6.5% DV | 77.25% D |
Selen | 27.6 ug | 50% DV | 597% D |
Sód | 666 mg | 29% DV | 345% D |
Cynk | 1.85 mg | 17% DV | 200% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.03 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.03 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.62 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.62 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.03 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 1.67 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 1.65 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.05 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.89 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.44 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.1 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.1 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 18.74 g | 6.8% DV | |
Fruktoza | 5.46 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 6.36 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 0 g | - | |
Sacharoza | 3.38 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.65 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 35 mg | 12% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 60.99 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central