Pulled pork in barbecue sauce - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 168 kcal -
Białko 13.19 g 26% DV 314% D
Tłuszcz 4.42 g 5.7% DV
Węglowodany 18.74 g 6.8% DV
Cukry 15.2 g -
Błonnik 1.2 g 4.3% DV 51.02% D
Woda 60.99 g -
Popiół 2.65 g -
Sód 666 mg 29% DV
Cholesterol 35 mg 12% DV

Witaminy

Cholina 44.5 mg 8.1% DV 96.32% D
Kwas foliowy 2 ug - -
Witamina A 264 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.17 mg 14% DV 165% D
Witamina B12 0.41 ug 17% DV 203% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.13 mg 9.8% DV 117% D
Witamina B3 (Niacyna) 3.03 mg 19% DV 226% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.81 mg 16% DV 194% D
Witamina B6 0.25 mg 15% DV 174% D
Witamina C 0.2 mg 0.2% DV 2.65% D
Witamina D 8 iu - -
Witamina K (filochinon) 1.4 ug 1.2% DV 13.89% D

Minerały

Wapń 44 mg 3.4% DV 40.29% D
Miedź 0.1 mg 11% DV 128% D
Żelazo 1.24 mg 6.9% DV 82.01% D
Magnez 22 mg 5.2% DV 62.36% D
Mangan 0.09 mg 3.9% DV 46.58% D
Fosfor 161 mg 13% DV 153% D
Potas 305 mg 6.5% DV 77.25% D
Selen 27.6 ug 50% DV 597% D
Sód 666 mg 29% DV 345% D
Cynk 1.85 mg 17% DV 200% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.03 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.03 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.62 g -
Omega-6 linolowy 0.62 g -
Omega-9 eikosenowy 0.03 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 1.67 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 1.65 g -
Kwas arachidowy 0.01 g -
Kwas behenowy 0 g -
Kwas masłowy 0 g -
Kwas kaprynowy 0 g -
Kwas kapronowy 0 g -
Kwas kaprylowy 0 g -
Kwas laurynowy 0 g -
Kwas lignocerynowy 0 g -
Kwas margarynowy 0.01 g -
Kwas mirystynowy 0.05 g -
Kwas palmitynowy 0.89 g -
Kwas pentadekanowy 0 g -
Kwas stearynowy 0.44 g -
Alkohol etylowy 0 g -
Popiół 2.65 g -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 35 mg 12% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 60.99 g -

Źródła