Puddings, rice, ready-to-eat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 108 kcal | - | |
Białko | 3.23 g | 6.5% DV | 120% D |
Tłuszcz | 2.15 g | 2.8% DV | |
Węglowodany | 18.39 g | 6.7% DV | |
Skrobia | 7.43 g | - | |
Cukry | 11.59 g | - | |
Błonnik | 0.3 g | 1.1% DV | 19.84% D |
Woda | 75.15 g | - | |
Popiół | 0.78 g | - | |
Sód | 97 mg | 4.2% DV | |
Cholesterol | 12 mg | 4% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 7.8 mg | 1.4% DV | 26.26% D |
Kwas foliowy | 4 ug | - | - |
Witamina A | 69 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.03 mg | 2.3% DV | 41.67% D |
Witamina B12 | 0.15 ug | 6.3% DV | 116% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.18 mg | 14% DV | 261% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.22 mg | 1.4% DV | 25.12% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.54 mg | 11% DV | 200% D |
Witamina B6 | 0.05 mg | 3.1% DV | 56.64% D |
Witamina C | 1.3 mg | 1.4% DV | 26.75% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 0.2 ug | 0.2% DV | 3.09% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 4 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 4 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 4 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 19 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 19 ug | 2.1% DV | 39.09% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.07 mg | 0.5% DV | 8.64% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 95 mg | 7.3% DV | 135% D |
Miedź | 0.02 mg | 2.6% DV | 47.33% D |
Fluor, F | 0.1 ug | - | - |
Żelazo | 0.11 mg | 0.6% DV | 11.32% D |
Magnez | 8 mg | 1.9% DV | 35.27% D |
Mangan | 0.08 mg | 3.3% DV | 62% D |
Fosfor | 82 mg | 6.6% DV | 121% D |
Potas | 125 mg | 2.7% DV | 49.25% D |
Selen | 3.2 ug | 5.8% DV | 108% D |
Sód | 97 mg | 4.2% DV | 78.1% D |
Cynk | 0.43 mg | 3.9% DV | 72.39% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.01 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.01 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.11 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.09 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.49 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 0.46 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.04 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.06 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.03 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.02 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.06 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.19 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.59 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.02 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.19 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.04 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 18.39 g | 6.7% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.09 g | - | |
Laktoza | 3.43 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 7.43 g | - | |
Sacharoza | 8.07 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0.3 g | - | |
Popiół | 0.78 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 12 mg | 4% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 75.15 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central