Pork, cured, feet, pickled - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 140 kcal -
Białko 11.63 g 23% DV 332% D
Tłuszcz 10.02 g 13% DV
Węglowodany 0.01 g 0% DV
Woda 75 g -
Popiół 3.35 g -
Sód 946 mg 41% DV
Cholesterol 83 mg 28% DV

Witaminy

Cholina 44.5 mg 8.1% DV 116% D
Kwas foliowy 1 ug - -
Witamina A 37 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.01 mg 0.5% DV 7.14% D
Witamina B12 0.21 ug 8.8% DV 125% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.02 mg 1.2% DV 16.48% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.22 mg 1.4% DV 19.64% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.26 mg 5.2% DV 74.86% D
Witamina B6 0.01 mg 0.4% DV 5.88% D
Witamina C 0 mg 0% DV 0% D
Witamina D 16 iu - -
Witamina K (filochinon) 0 ug 0% DV 0% D

Minerały

Wapń 32 mg 2.5% DV 35.16% D
Miedź 0.04 mg 4.1% DV 58.73% D
Żelazo 0.31 mg 1.7% DV 24.6% D
Magnez 11 mg 2.6% DV 37.41% D
Mangan 0.02 mg 1% DV 13.66% D
Fosfor 87 mg 7% DV 99.43% D
Potas 13 mg 0.3% DV 3.95% D
Selen 15.8 ug 29% DV 410% D
Sód 946 mg 41% DV 588% D
Cynk 0.2 mg 1.8% DV 25.97% D
Alanina 0.95 g -
Arginina 0.87 g -
Kwas asparaginowy 0.84 g -
Cysteina 0.1 g -
Kwas glutaminowy 1.28 g -
Glicyna 2.03 g -
Histydyna 0.13 g -
Izoletyda 0.2 g -
Leucyna 0.51 g -
Lizyna 0.5 g -
Metionina 0.13 g -
Fenyloalanina 0.34 g -
Prolina 1.22 g -
Seryna 0.47 g -
Treonina 0.31 g -
Tryptofan 0.02 g -
Tyrozyna 0.19 g -
Walina 0.29 g -
Alkohol etylowy 0 g -
Popiół 3.35 g -
Betaina 2.9 mg -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 83 mg 28% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 75 g -

Źródła