Fast foods, breadstick, soft, prepared with garlic and parmesan cheese - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
|
343 kcal | - | - |
|
12.2 g | 24% DV | 142% D |
|
12.88 g | 17% DV | - |
|
44.48 g | 16% DV | - |
|
38.85 g | - | - |
|
1.11 g | - | - |
|
2.4 g | 8.6% DV | 49.98% D |
|
28.38 g | - | - |
|
2.05 g | - | - |
|
539 mg | 23% DV | - |
Cholesterol
|
7 mg | 2.3% DV | - |
Witaminy
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Cholina
|
7.5 mg | 1.4% DV | 7.95% D |
Kwas foliowy
|
233 ug | - | - |
Witamina A
|
88 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.49 mg | 41% DV | 240% D |
Witamina B12
|
0.13 ug | 5.4% DV | 31.58% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.56 mg | 43% DV | 251% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
7.08 mg | 44% DV | 258% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.39 mg | 7.8% DV | 45.48% D |
Witamina B6
|
0.1 mg | 6.1% DV | 35.33% D |
Witamina C
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D
|
2 iu | - | - |
Witamina K (filochinon)
|
21.1 ug | 18% DV | 103% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
7 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Folate, food
|
24 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
147 ug | - | - |
Kwas foliowy
|
123 ug | 31% DV | 179% D |
Retinol
|
23 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
24 ug | 2.7% DV | 15.55% D |
Witamina B12, dodana
|
0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3)
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E
|
0.88 mg | 5.9% DV | 34.21% D |
Witamina E, dodana
|
0 mg | - | - |
Witamina K (Dihydrofilochinon)
|
0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4)
|
1.1 ug | - | - |
Minerały
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
87 mg | 6.7% DV | 39.02% D |
Miedź
|
0.11 mg | 12% DV | 69.32% D |
Żelazo
|
4.65 mg | 26% DV | 151% D |
Magnez
|
22 mg | 5.2% DV | 30.54% D |
Mangan
|
0.49 mg | 21% DV | 124% D |
Fosfor
|
129 mg | 10% DV | 60.17% D |
Potas
|
132 mg | 2.8% DV | 16.38% D |
Selen
|
22 ug | 40% DV | 233% D |
Sód
|
539 mg | 23% DV | 137% D |
Cynk
|
1.02 mg | 9.3% DV | 54.07% D |
Aminokwasy
❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.72 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.7 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0.03 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
5.41 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
5.36 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.05 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
2.63 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
2.57 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.06 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.02 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.22 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
1.78 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0.03 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.67 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.07 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
|
0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
|
0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
|
0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
|
0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
|
0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
|
0 g | - | - |
Węglowodany
❯
Inne
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alkohol etylowy
|
0 g | - | - |
Popiół
|
2.05 g | - | - |
Kofeina
|
0 mg | - | - |
Cholesterol
|
7 mg | 2.3% DV | - |
Teobromina
|
0 mg | - | - |
Woda
|
28.38 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -