Pizza, cheese topping, thin crust, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 263 kcal | - | |
Białko | 11.91 g | 24% DV | 181% D |
Tłuszcz | 11.07 g | 14% DV | |
Węglowodany | 28.8 g | 10% DV | |
Cukry | 3.71 g | - | |
Błonnik | 3 g | 11% DV | 81.48% D |
Woda | 46.01 g | - | |
Popiół | 2.21 g | - | |
Sód | 471 mg | 20% DV | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 18.9 mg | 3.4% DV | 26.13% D |
Kwas foliowy | 122 ug | - | - |
Witamina A | 374 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.1 mg | 8.6% DV | 65.27% D |
Witamina B12 | 0.62 ug | 26% DV | 196% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.13 mg | 9.8% DV | 74.29% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.28 mg | 8% DV | 60.98% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.5 mg | 9.9% DV | 75.59% D |
Witamina B6 | 0.13 mg | 7.6% DV | 58.15% D |
Witamina C | 0.1 mg | 0.1% DV | 0.84% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 4.2 ug | 3.5% DV | 26.62% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 97 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 36 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 87 ug | - | - |
Kwas foliowy | 51 ug | 13% DV | 96.96% D |
Retinol | 64 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.05 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.3 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.05 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 72 ug | 8% DV | 60.84% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.74 mg | 4.9% DV | 37.52% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 2.8 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 228 mg | 18% DV | 133% D |
Miedź | 0.09 mg | 10% DV | 76.89% D |
Żelazo | 2.14 mg | 12% DV | 90.41% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 43.45% D |
Mangan | 0.33 mg | 14% DV | 108% D |
Fosfor | 215 mg | 17% DV | 131% D |
Potas | 201 mg | 4.3% DV | 32.52% D |
Selen | 21.4 ug | 39% DV | 296% D |
Sód | 471 mg | 20% DV | 156% D |
Cynk | 1.49 mg | 14% DV | 103% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.11 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.11 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.55 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.43 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.02 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.8 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.61 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0.16 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.18 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.13 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.08 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.21 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.05 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.71 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.1 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.08 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.98 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.14 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.12 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.19 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.07 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 28.8 g | 10% DV | |
Fruktoza | 1.25 g | - | |
Galaktoza | 0.24 g | - | |
Glukoza | 0.88 g | - | |
Laktoza | 0.38 g | - | |
Maltoza | 0.85 g | - | |
Sacharoza | 0.1 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.21 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 46.01 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central