Peppers, hot pickled, canned - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 22 kcal -
Białko 0.8 g 1.6% DV 145% D
Tłuszcz 0.4 g 0.5% DV
Węglowodany 4.56 g 1.7% DV
Cukry 1.6 g -
Błonnik 2.6 g 9.3% DV 844% D
Woda 90.2 g -
Popiół 4.04 g -
Sód 1430 mg 62% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 8.9 mg 1.6% DV 147% D
Kwas foliowy 13 ug - -
Witamina A 870 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.04 mg 3.1% DV 280% D
Witamina B12 0 ug 0% DV 0% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.02 mg 1.8% DV 161% D
Witamina B3 (Niacyna) 0.34 mg 2.1% DV 195% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.2 mg 4% DV 364% D
Witamina B6 0.11 mg 6.2% DV 561% D
Witamina C 12.3 mg 14% DV 1242% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 21.9 ug 18% DV 1659% D

Minerały

Wapń 61 mg 4.7% DV 427% D
Miedź 0.05 mg 5% DV 455% D
Żelazo 0.32 mg 1.8% DV 162% D
Magnez 6 mg 1.4% DV 130% D
Mangan 0.05 mg 2.3% DV 206% D
Fosfor 13 mg 1% DV 94.55% D
Potas 113 mg 2.4% DV 219% D
Selen 0.4 ug 0.7% DV 66.12% D
Sód 1430 mg 62% DV 5652% D
Cynk 0.09 mg 0.8% DV 74.38% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.03 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.03 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.11 g -
Omega-6 linolowy 0.11 g -
Omega-9 eikosenowy 0 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 0.02 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 0.02 g -
Kwas arachidowy 0 g -
Kwas behenowy 0 g -
Kwas masłowy 0 g -
Kwas kaprynowy 0 g -
Kwas kapronowy 0 g -
Kwas kaprylowy 0 g -
Kwas laurynowy 0 g -
Kwas lignocerynowy 0 g -
Kwas margarynowy 0 g -
Kwas mirystynowy 0 g -
Kwas palmitynowy 0.04 g -
Kwas pentadekanowy 0 g -
Kwas stearynowy 0.01 g -

Źródła