Peppers, hot pickled, canned - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 22 kcal | - | |
Białko | 0.8 g | 1.6% DV | 145% D |
Tłuszcz | 0.4 g | 0.5% DV | |
Węglowodany | 4.56 g | 1.7% DV | |
Cukry | 1.6 g | - | |
Błonnik | 2.6 g | 9.3% DV | 844% D |
Woda | 90.2 g | - | |
Popiół | 4.04 g | - | |
Sód | 1430 mg | 62% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 8.9 mg | 1.6% DV | 147% D |
Kwas foliowy | 13 ug | - | - |
Witamina A | 870 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.04 mg | 3.1% DV | 280% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.02 mg | 1.8% DV | 161% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.34 mg | 2.1% DV | 195% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.2 mg | 4% DV | 364% D |
Witamina B6 | 0.11 mg | 6.2% DV | 561% D |
Witamina C | 12.3 mg | 14% DV | 1242% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 21.9 ug | 18% DV | 1659% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 163 ug | - | - |
Karoten, beta | 440 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 1 ug | - | - |
Folate, food | 13 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 13 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 43 ug | 4.8% DV | 434% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.9 mg | 6% DV | 545% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 61 mg | 4.7% DV | 427% D |
Miedź | 0.05 mg | 5% DV | 455% D |
Żelazo | 0.32 mg | 1.8% DV | 162% D |
Magnez | 6 mg | 1.4% DV | 130% D |
Mangan | 0.05 mg | 2.3% DV | 206% D |
Fosfor | 13 mg | 1% DV | 94.55% D |
Potas | 113 mg | 2.4% DV | 219% D |
Selen | 0.4 ug | 0.7% DV | 66.12% D |
Sód | 1430 mg | 62% DV | 5652% D |
Cynk | 0.09 mg | 0.8% DV | 74.38% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.03 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.03 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.11 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.11 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.02 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 0.02 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.04 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.01 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 4.56 g | 1.7% DV | |
Fruktoza | 0.93 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.67 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 4.04 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 90.2 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central