Pasta mix, classic beef, unprepared - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 354 kcal -
Białko 12.32 g 25% DV 139% D
Tłuszcz 1.78 g 2.3% DV
Węglowodany 72.2 g 26% DV
Skrobia 57.23 g -
Cukry 4.95 g -
Błonnik 2 g 7.1% DV 40.36% D
Woda 8.58 g -
Popiół 5.12 g -
Sód 1537 mg 67% DV
Cholesterol 0 mg 0% DV

Witaminy

Cholina 5.2 mg 0.9% DV 5.34% D
Kwas foliowy 197 ug - -
Witamina A 1 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 2.36 mg 197% DV 1111% D
Witamina B12 0.01 ug 0.4% DV 2.35% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.42 mg 33% DV 184% D
Witamina B3 (Niacyna) 5.24 mg 33% DV 185% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.57 mg 11% DV 64.41% D
Witamina B6 0.13 mg 7.8% DV 44.2% D
Witamina C 2.6 mg 2.9% DV 16.32% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 0.3 ug 0.3% DV 1.41% D

Minerały

Wapń 21 mg 1.6% DV 9.13% D
Miedź 0.16 mg 18% DV 102% D
Żelazo 2.71 mg 15% DV 85.06% D
Magnez 39 mg 9.3% DV 52.46% D
Mangan 0.66 mg 29% DV 161% D
Fosfor 127 mg 10% DV 57.4% D
Potas 342 mg 7.3% DV 41.11% D
Selen 43.2 ug 79% DV 444% D
Sód 1537 mg 67% DV 378% D
Cynk 0.99 mg 9% DV 50.85% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.04 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.04 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.77 g -
Omega-6 linolowy 0.75 g -
Omega-9 eikosenowy 0.01 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 0.49 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 0.4 g -
Kwas arachidowy 0 g -
Kwas behenowy 0.01 g -
Kwas masłowy 0 g -
Kwas kaprynowy 0.02 g -
Kwas kapronowy 0 g -
Kwas kaprylowy 0.01 g -
Kwas laurynowy 0 g -
Kwas lignocerynowy 0 g -
Kwas margarynowy 0 g -
Kwas mirystynowy 0 g -
Kwas palmitynowy 0.28 g -
Kwas pentadekanowy 0.01 g -
Kwas stearynowy 0.11 g -
Total (complex+sugars) 72.2 g 26% DV
Fruktoza 0.08 g -
Galaktoza 0 g -
Glukoza 0.1 g -
Laktoza 0 g -
Maltoza 4.37 g -
Skrobia 57.23 g -
Sacharoza 0.4 g -
Alkohol etylowy 0 g -
Popiół 5.12 g -
Betaina 8.6 mg -
Kofeina 0 mg -
Cholesterol 0 mg 0% DV
Teobromina 0 mg -
Woda 8.58 g -

Źródła