DOMINO'S 14" Pepperoni Pizza, Classic Hand-Tossed Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 273 kcal | - | |
Białko | 11.25 g | 23% DV | 165% D |
Tłuszcz | 11.18 g | 14% DV | |
Węglowodany | 31.86 g | 12% DV | |
Skrobia | 24.77 g | - | |
Cukry | 3.69 g | - | |
Błonnik | 2.1 g | 7.5% DV | 54.95% D |
Woda | 43.4 g | - | |
Popiół | 2.31 g | - | |
Sód | 611 mg | 27% DV | |
Cholesterol | 25 mg | 8.3% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.31 mg | 26% DV | 189% D |
Witamina B12 | 0.49 ug | 20% DV | 150% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.2 mg | 15% DV | 113% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.46 mg | 22% DV | 158% D |
Witamina B6 | 0.07 mg | 4.1% DV | 30.17% D |
Witamina C | 0.8 mg | 0.9% DV | 6.51% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 5.2 ug | 4.3% DV | 31.75% D |
Więcej... ❯
Tokoferol beta | 0.06 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.35 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.34 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.12 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.02 mg | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.97 mg | 6.5% DV | 47.37% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 141 mg | 11% DV | 79.46% D |
Miedź | 0.12 mg | 13% DV | 96.87% D |
Żelazo | 2.33 mg | 13% DV | 94.83% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 41.86% D |
Mangan | 0.35 mg | 15% DV | 112% D |
Fosfor | 191 mg | 15% DV | 112% D |
Potas | 183 mg | 3.9% DV | 28.52% D |
Selen | 28.3 ug | 51% DV | 377% D |
Sód | 611 mg | 27% DV | 195% D |
Cynk | 1.31 mg | 12% DV | 87.25% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.36 g | - | |
Arginina | 0.44 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.69 g | - | |
Cysteina | 0.17 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.07 g | - | |
Glicyna | 0.38 g | - | |
Histydyna | 0.27 g | - | |
Izoletyda | 0.42 g | - | |
Leucyna | 0.83 g | - | |
Lizyna | 0.56 g | - | |
Metionina | 0.21 g | - | |
Fenyloalanina | 0.53 g | - | |
Prolina | 1.31 g | - | |
Seryna | 0.58 g | - | |
Treonina | 0.31 g | - | |
Tryptofan | 0.08 g | - | |
Tyrozyna | 0.3 g | - | |
Walina | 0.51 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.19 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.19 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.85 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.75 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.05 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.01 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.06 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.82 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0.08 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.11 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.07 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.14 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.06 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.53 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.5 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.06 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.14 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.18 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.15 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.24 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 31.86 g | 12% DV | |
Fruktoza | 1.03 g | - | |
Galaktoza | 0.09 g | - | |
Glukoza | 0.93 g | - | |
Laktoza | 0.43 g | - | |
Maltoza | 0.83 g | - | |
Skrobia | 24.77 g | - | |
Sacharoza | 0.37 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.31 g | - | |
Cholesterol | 25 mg | 8.3% DV | |
Woda | 43.4 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central