Restaurant, Chinese, fried rice, without meat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
174 kcal | - | - |
Białko
|
3.84 g | 7.7% DV | 88.28% D |
Tłuszcz
|
3.19 g | 4.1% DV | - |
Węglowodany
|
32.5 g | 12% DV | - |
Woda
|
59.3 g | - | - |
Popiół
|
1.13 g | - | - |
Sód
|
361 mg | 16% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Cholina
|
5.5 mg | 1% DV | 11.49% D |
Witamina D
|
0 iu | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
38 ug | - | - |
Karoten, beta
|
128 ug | - | - |
Cholina, wolna
|
1.5 mg | - | - |
Cholina, z glicerofosfocholiny
|
1.3 mg | - | - |
Cholina, z fosfocholiny
|
0.5 mg | - | - |
Cholina, z fosfatydylocholiny
|
2.2 mg | - | - |
Cholina, z sfingomieliny
|
0 mg | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Retinol
|
10 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
22 ug | 2.4% DV | 28.1% D |
Witamina D (D2 + D3)
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina D2 (ergokalcyferol)
|
0 ug | - | - |
Witamina D3 (cholekalcyferol)
|
0 ug | - | - |
Minerały ❯
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.12 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c
|
0.12 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0.01 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
1 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-9
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
0.57 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
0.35 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.11 g | - | - |
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0
|
0 g | - | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 40. Category: Restaurant Foods (25)