DOMINO'S 14" Cheese Pizza, Crunchy Thin Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 298 kcal | - | |
Białko | 12.33 g | 25% DV | 166% D |
Tłuszcz | 15.1 g | 19% DV | |
Węglowodany | 28.18 g | 10% DV | |
Skrobia | 20 g | - | |
Cukry | 4.09 g | - | |
Błonnik | 2.5 g | 8.9% DV | 59.92% D |
Woda | 41.58 g | - | |
Popiół | 2.8 g | - | |
Sód | 628 mg | 27% DV | |
Cholesterol | 27 mg | 9% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.06 mg | 5% DV | 33.56% D |
Witamina B12 | 0.64 ug | 27% DV | 179% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.08 mg | 6.2% DV | 41.3% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.01 mg | 6.3% DV | 42.37% D |
Witamina B6 | 0.07 mg | 4.1% DV | 27.64% D |
Witamina C | 1.7 mg | 1.9% DV | 12.68% D |
Witamina K (filochinon) | 15.8 ug | 13% DV | 88.37% D |
Więcej... ❯
Tokoferol beta | 0.06 mg | - | - |
Tokoferol delta | 1.39 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 3.54 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.09 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina E | 1.49 mg | 9.9% DV | 66.67% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 292 mg | 22% DV | 151% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 71.59% D |
Żelazo | 0.91 mg | 5.1% DV | 33.93% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 38.35% D |
Mangan | 0.23 mg | 10% DV | 66.82% D |
Fosfor | 292 mg | 23% DV | 157% D |
Potas | 202 mg | 4.3% DV | 28.84% D |
Selen | 19.8 ug | 36% DV | 242% D |
Sód | 628 mg | 27% DV | 183% D |
Cynk | 1.54 mg | 14% DV | 93.96% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.4 g | - | |
Arginina | 0.51 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.97 g | - | |
Cysteina | 0.15 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.66 g | - | |
Glicyna | 0.32 g | - | |
Histydyna | 0.37 g | - | |
Izoletyda | 0.59 g | - | |
Leucyna | 1.2 g | - | |
Lizyna | 0.88 g | - | |
Metionina | 0.33 g | - | |
Fenyloalanina | 0.7 g | - | |
Prolina | 1.87 g | - | |
Seryna | 0.83 g | - | |
Treonina | 0.42 g | - | |
Tryptofan | 0.11 g | - | |
Tyrozyna | 0.51 g | - | |
Walina | 0.75 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.46 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.45 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0.01 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.25 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.1 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.06 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.43 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 3.19 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.03 g | - | |
Kwas masłowy | 0.17 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.22 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.13 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.09 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.26 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.07 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.9 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.09 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.1 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.25 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.07 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.16 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.13 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.06 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.24 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.09 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 28.18 g | 10% DV | |
Fruktoza | 1.1 g | - | |
Galaktoza | 0.09 g | - | |
Glukoza | 0.97 g | - | |
Laktoza | 0.6 g | - | |
Maltoza | 0.57 g | - | |
Skrobia | 20 g | - | |
Sacharoza | 0.77 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.8 g | - | |
Cholesterol | 27 mg | 9% DV | |
Hydroksyprolina | 0 g | - | |
Woda | 41.58 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central