Restaurant, Chinese, fried rice, without meat - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 174 kcal | - | |
Białko | 3.84 g | 7.7% DV | 88.28% D |
Tłuszcz | 3.19 g | 4.1% DV | |
Węglowodany | 32.5 g | 12% DV | |
Woda | 59.3 g | - | |
Popiół | 1.13 g | - | |
Sód | 361 mg | 16% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 5.5 mg | 1% DV | 11.49% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 38 ug | - | - |
Karoten, beta | 128 ug | - | - |
Cholina, wolna | 1.5 mg | - | - |
Cholina, z glicerofosfocholiny | 1.3 mg | - | - |
Cholina, z fosfocholiny | 0.5 mg | - | - |
Cholina, z fosfatydylocholiny | 2.2 mg | - | - |
Cholina, z sfingomieliny | 0 mg | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Retinol | 10 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 22 ug | 2.4% DV | 28.1% D |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina D2 (ergokalcyferol) | 0 ug | - | - |
Witamina D3 (cholekalcyferol) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 11 mg | 0.8% DV | 9.73% D |
Miedź | 0.09 mg | 9.6% DV | 110% D |
Żelazo | 0.46 mg | 2.6% DV | 29.37% D |
Magnez | 9.7 mg | 2.3% DV | 26.55% D |
Mangan | 0.43 mg | 19% DV | 214% D |
Fosfor | 44 mg | 3.5% DV | 40.46% D |
Potas | 69 mg | 1.5% DV | 16.87% D |
Sód | 361 mg | 16% DV | 180% D |
Cynk | 0.69 mg | 6.3% DV | 72.1% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.12 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c | 0.12 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c | 0.01 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-9 | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 0.57 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.01 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.35 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.11 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 32.5 g | 12% DV | |
Fruktoza | 0.12 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.12 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Sacharoza | 0.37 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 40
- USDA Food Data Central