PIZZA HUT 14" Cheese Pizza, Pan Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 276 kcal -
Białko 10.85 g 22% DV 157% D
Tłuszcz 11.25 g 14% DV
Węglowodany 32.85 g 12% DV
Skrobia 25 g -
Cukry 2.47 g -
Błonnik 2.1 g 7.5% DV 54.35% D
Woda 42.68 g -
Popiół 2.37 g -
Sód 580 mg 25% DV
Cholesterol 18 mg 6% DV

Witaminy

Kwas foliowy 152 ug - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.39 mg 33% DV 236% D
Witamina B12 0.33 ug 14% DV 99.64% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.22 mg 17% DV 123% D
Witamina B3 (Niacyna) 3.48 mg 22% DV 158% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.23 mg 4.6% DV 33.48% D
Witamina B6 0.08 mg 4.7% DV 34.1% D
Witamina C 1.9 mg 2.1% DV 15.3% D
Witamina D 0 iu - -
Witamina K (filochinon) 17 ug 14% DV 103% D

Minerały

Wapń 192 mg 15% DV 107% D
Miedź 0.1 mg 11% DV 78.9% D
Żelazo 2.47 mg 14% DV 99.44% D
Magnez 21 mg 5% DV 36.23% D
Mangan 0.4 mg 17% DV 124% D
Fosfor 216 mg 17% DV 125% D
Potas 170 mg 3.6% DV 26.21% D
Selen 16 ug 29% DV 211% D
Sód 580 mg 25% DV 183% D
Cynk 1.31 mg 12% DV 86.3% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.35 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.35 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 2.72 g -
Omega-6 linolowy 2.63 g -
Omega-9 eikosenowy 0.05 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 2.52 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 2.34 g -
Kwas arachidowy 0.02 g -
Kwas behenowy 0.02 g -
Kwas masłowy 0.11 g -
Kwas kaprynowy 0.14 g -
Kwas kapronowy 0.08 g -
Kwas kaprylowy 0.06 g -
Kwas laurynowy 0.17 g -
Kwas lignocerynowy 0.01 g -
Kwas margarynowy 0.04 g -
Kwas mirystynowy 0.59 g -
Kwas palmitynowy 2.2 g -
Kwas pentadekanowy 0.06 g -
Kwas stearynowy 0.87 g -
Total (complex+sugars) 32.85 g 12% DV
Fruktoza 0.47 g -
Galaktoza 0.13 g -
Glukoza 0.4 g -
Laktoza 0.4 g -
Maltoza 1.07 g -
Skrobia 25 g -
Sacharoza 0 g -
Popiół 2.37 g -
Cholesterol 18 mg 6% DV
Woda 42.68 g -

Źródła