PIZZA HUT 14" Cheese Pizza, Pan Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 276 kcal | - | |
Białko | 10.85 g | 22% DV | 157% D |
Tłuszcz | 11.25 g | 14% DV | |
Węglowodany | 32.85 g | 12% DV | |
Skrobia | 25 g | - | |
Cukry | 2.47 g | - | |
Błonnik | 2.1 g | 7.5% DV | 54.35% D |
Woda | 42.68 g | - | |
Popiół | 2.37 g | - | |
Sód | 580 mg | 25% DV | |
Cholesterol | 18 mg | 6% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 152 ug | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.39 mg | 33% DV | 236% D |
Witamina B12 | 0.33 ug | 14% DV | 99.64% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.22 mg | 17% DV | 123% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.48 mg | 22% DV | 158% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.23 mg | 4.6% DV | 33.48% D |
Witamina B6 | 0.08 mg | 4.7% DV | 34.1% D |
Witamina C | 1.9 mg | 2.1% DV | 15.3% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 17 ug | 14% DV | 103% D |
Więcej... ❯
Folate, food | 40 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 106 ug | - | - |
Kwas foliowy | 66 ug | 17% DV | 120% D |
Tokoferol beta | 0.05 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.79 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 2.74 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.03 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.74 mg | 4.9% DV | 35.75% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 1.1 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 192 mg | 15% DV | 107% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 78.9% D |
Żelazo | 2.47 mg | 14% DV | 99.44% D |
Magnez | 21 mg | 5% DV | 36.23% D |
Mangan | 0.4 mg | 17% DV | 124% D |
Fosfor | 216 mg | 17% DV | 125% D |
Potas | 170 mg | 3.6% DV | 26.21% D |
Selen | 16 ug | 29% DV | 211% D |
Sód | 580 mg | 25% DV | 183% D |
Cynk | 1.31 mg | 12% DV | 86.3% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.35 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.35 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.72 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.63 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.05 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.52 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.34 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.11 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.14 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.08 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.06 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.17 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.59 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.2 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.06 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.87 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.12 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.1 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.18 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.06 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 32.85 g | 12% DV | |
Fruktoza | 0.47 g | - | |
Galaktoza | 0.13 g | - | |
Glukoza | 0.4 g | - | |
Laktoza | 0.4 g | - | |
Maltoza | 1.07 g | - | |
Skrobia | 25 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.37 g | - | |
Cholesterol | 18 mg | 6% DV | |
Woda | 42.68 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central