Noodles, flat, crunchy, Chinese restaurant - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 521 kcal | - | |
Białko | 10.33 g | 21% DV | 79.31% D |
Tłuszcz | 31.72 g | 41% DV | |
Węglowodany | 51.9 g | 19% DV | |
Cukry | 0.25 g | - | |
Błonnik | 1.9 g | 6.8% DV | 26.05% D |
Woda | 4.93 g | - | |
Popiół | 1.11 g | - | |
Sód | 378 mg | 16% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 8.1 mg | 1.5% DV | 5.65% D |
Kwas foliowy | 17 ug | - | - |
Witamina A | 1 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.2 mg | 16% DV | 62.38% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.11 mg | 8.6% DV | 33.07% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.52 mg | 16% DV | 60.46% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.35 mg | 7.1% DV | 27.18% D |
Witamina B6 | 0.03 mg | 1.6% DV | 6.1% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 6.3 ug | 5.3% DV | 20.15% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 1 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 17 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 17 ug | - | - |
Kwas foliowy | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 3.29 mg | 22% DV | 84.2% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 21 mg | 1.6% DV | 6.2% D |
Miedź | 0.12 mg | 14% DV | 52.04% D |
Fluor, F | 0 ug | - | - |
Żelazo | 1.76 mg | 9.8% DV | 37.53% D |
Magnez | 21 mg | 5% DV | 19.19% D |
Mangan | 0.36 mg | 16% DV | 60.59% D |
Fosfor | 87 mg | 7% DV | 26.72% D |
Potas | 89 mg | 1.9% DV | 7.27% D |
Selen | 32.1 ug | 58% DV | 224% D |
Sód | 378 mg | 16% DV | 63.09% D |
Cynk | 0.63 mg | 5.7% DV | 21.99% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 2.02 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 2.01 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 14.91 g | - | |
Omega-6 linolowy | 14.78 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.24 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 7.3 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 7.28 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.09 g | - | |
Kwas behenowy | 0.1 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.04 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.03 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.03 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.33 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.3 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.11 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 51.9 g | 19% DV |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.11 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 4.93 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central