DOMINO'S 14" Cheese Pizza, Ultimate Deep Dish Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 265 kcal | - | |
Białko | 10.76 g | 22% DV | 162% D |
Tłuszcz | 9.83 g | 13% DV | |
Węglowodany | 33.48 g | 12% DV | |
Skrobia | 24.97 g | - | |
Cukry | 4.22 g | - | |
Błonnik | 2.4 g | 8.6% DV | 64.69% D |
Woda | 43.42 g | - | |
Popiół | 2.5 g | - | |
Sód | 615 mg | 27% DV | |
Cholesterol | 16 mg | 5.3% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.34 mg | 28% DV | 214% D |
Witamina B12 | 0.36 ug | 15% DV | 113% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.18 mg | 14% DV | 104% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.51 mg | 22% DV | 166% D |
Witamina B6 | 0.04 mg | 2.4% DV | 17.76% D |
Witamina C | 0.4 mg | 0.4% DV | 3.35% D |
Witamina K (filochinon) | 6.1 ug | 5.1% DV | 38.36% D |
Więcej... ❯
Tokoferol beta | 0.07 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.69 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 2.29 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.07 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina E | 0.89 mg | 5.9% DV | 44.78% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 4.1 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 166 mg | 13% DV | 96.37% D |
Miedź | 0.11 mg | 12% DV | 92.24% D |
Żelazo | 2.49 mg | 14% DV | 104% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 43.13% D |
Mangan | 0.28 mg | 12% DV | 90.24% D |
Fosfor | 203 mg | 16% DV | 123% D |
Potas | 169 mg | 3.6% DV | 27.14% D |
Selen | 20.3 ug | 37% DV | 279% D |
Sód | 615 mg | 27% DV | 202% D |
Cynk | 1.22 mg | 11% DV | 83.7% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.38 g | - | |
Arginina | 0.82 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.85 g | - | |
Cysteina | 0.17 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.63 g | - | |
Glicyna | 0.35 g | - | |
Histydyna | 0.36 g | - | |
Izoletyda | 0.51 g | - | |
Leucyna | 0.94 g | - | |
Lizyna | 0.64 g | - | |
Metionina | 0.28 g | - | |
Fenyloalanina | 0.65 g | - | |
Prolina | 1.45 g | - | |
Seryna | 0.78 g | - | |
Treonina | 0.38 g | - | |
Tryptofan | 0.11 g | - | |
Tyrozyna | 0.48 g | - | |
Walina | 0.65 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.27 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.26 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.08 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.98 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.04 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.23 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.04 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.1 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.13 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.08 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.05 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.16 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.56 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.06 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.83 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.11 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.09 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.19 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.06 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 33.48 g | 12% DV | |
Fruktoza | 0.97 g | - | |
Galaktoza | 0.08 g | - | |
Glukoza | 0.6 g | - | |
Laktoza | 0.73 g | - | |
Maltoza | 1.43 g | - | |
Skrobia | 24.97 g | - | |
Sacharoza | 0.4 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.5 g | - | |
Cholesterol | 16 mg | 5.3% DV | |
Hydroksyprolina | 0 g | - | |
Woda | 43.42 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central