Cookies, oatmeal, soft, with raisins - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 430 kcal | - | |
Białko | 5.79 g | 12% DV | 53.86% D |
Tłuszcz | 14.3 g | 18% DV | |
Węglowodany | 69.6 g | 25% DV | |
Skrobia | 29.8 g | - | |
Błonnik | 3.3 g | 12% DV | 54.82% D |
Woda | 8.85 g | - | |
Popiół | 1.44 g | - | |
Sód | 314 mg | 14% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.3 mg | 25% DV | 114% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.22 mg | 17% DV | 78% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.11 mg | 13% DV | 61.34% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.4 mg | 8% DV | 37.21% D |
Witamina B6 | 0.07 mg | 4.1% DV | 19.15% D |
Witamina K (filochinon) | 17.1 ug | 14% DV | 66.28% D |
Więcej... ❯
Kwas foliowy, ogółem | 34 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.22 mg | - | - |
Tokoferol delta | 2.4 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 5.27 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.8 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0.38 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.51 mg | - | - |
Witamina E | 2.69 mg | 18% DV | 83.41% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 29 mg | 2.2% DV | 10.38% D |
Miedź | 0.14 mg | 16% DV | 72.87% D |
Żelazo | 2.28 mg | 13% DV | 58.91% D |
Magnez | 32.4 mg | 7.7% DV | 35.88% D |
Mangan | 0.76 mg | 33% DV | 153% D |
Fosfor | 111 mg | 8.9% DV | 41.3% D |
Potas | 245 mg | 5.2% DV | 24.25% D |
Selen | 6 ug | 11% DV | 50.74% D |
Sód | 314 mg | 14% DV | 63.5% D |
Cynk | 0.62 mg | 5.6% DV | 26.22% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.63 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c | 0.66 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.03 g | - | |
Omega-6 linolowy | 4.21 g | - | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c | 0.07 g | - | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 n-9 | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-9 | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 3.9 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.05 g | - | |
Kwas behenowy | 0.04 g | - | |
Kwas masłowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.01 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.01 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.07 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.02 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.06 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.23 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 2.25 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 69.6 g | 25% DV | |
Fruktoza | 11.1 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 7.58 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 1.01 g | - | |
Skrobia | 29.8 g | - | |
Sacharoza | 15.1 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 40
- USDA Food Data Central