Pie crust, standard-type, frozen, ready-to-bake, enriched, baked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
508 kcal | - | - |
Białko
|
6.5 g | 13% DV | 51.18% D |
Tłuszcz
|
28.59 g | 37% DV | - |
Węglowodany
|
56.24 g | 20% DV | - |
Skrobia
|
48.3 g | - | - |
Cukry
|
4.23 g | - | - |
Błonnik
|
3.3 g | 12% DV | 46.4% D |
Woda
|
7.18 g | - | - |
Popiół
|
1.49 g | - | - |
Sód
|
467 mg | 20% DV | - |
Cholesterol
|
0 mg | 0% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Cholina
|
13.4 mg | 2.4% DV | 9.59% D |
Kwas foliowy
|
102 ug | - | - |
Witamina A
|
0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.3 mg | 25% DV | 98.43% D |
Witamina B12
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.16 mg | 12% DV | 46.94% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
3.45 mg | 22% DV | 84.89% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.46 mg | 9.1% DV | 35.83% D |
Witamina B6
|
0.05 mg | 2.6% DV | 10.42% D |
Witamina C
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D
|
0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon)
|
7.8 ug | 6.5% DV | 25.59% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Folate, food
|
19 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
68 ug | - | - |
Kwas foliowy
|
49 ug | 12% DV | 48.23% D |
Retinol
|
0 ug | - | - |
Tokoferol beta
|
0.09 mg | - | - |
Tokoferol delta
|
1.64 mg | - | - |
Tokoferol gamma
|
5.31 mg | - | - |
Tokotrienol alfa
|
0.02 mg | - | - |
Tokotrienol beta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol delta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma
|
0.01 mg | - | - |
Witamina A, RAE
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana
|
0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3)
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E
|
0.54 mg | 3.6% DV | 14.17% D |
Witamina E, dodana
|
0 mg | - | - |
Witamina K (Dihydrofilochinon)
|
34.1 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4)
|
2 ug | - | - |
Minerały ❯
Aminokwasy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alanina
|
0.2 g | - | - |
Arginina
|
0.24 g | - | - |
Kwas asparaginowy
|
0.3 g | - | - |
Cysteina
|
0.13 g | - | - |
Kwas glutaminowy
|
2.16 g | - | - |
Glicyna
|
0.24 g | - | - |
Histydyna
|
0.11 g | - | - |
Izoletyda
|
0.23 g | - | - |
Leucyna
|
0.46 g | - | - |
Lizyna
|
0.14 g | - | - |
Metionina
|
0.11 g | - | - |
Fenyloalanina
|
0.29 g | - | - |
Prolina
|
0.8 g | - | - |
Seryna
|
0.33 g | - | - |
Treonina
|
0.13 g | - | - |
Tryptofan
|
0.07 g | - | - |
Tyrozyna
|
0.15 g | - | - |
Walina
|
0.29 g | - | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.14 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.14 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
3.32 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.16 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
13 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.08 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.09 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.27 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
5.38 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
3.44 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0.41 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0.09 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars)
|
56.24 g | 20% DV | - |
Skrobia
|
48.3 g | - | - |
Inne ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Alkohol etylowy
|
0 g | - | - |
Popiół
|
1.49 g | - | - |
Betaina
|
42 mg | - | - |
Kofeina
|
0 mg | - | - |
Cholesterol
|
0 mg | 0% DV | - |
Hydroksyprolina
|
0 g | - | - |
Teobromina
|
0 mg | - | - |
Woda
|
7.18 g | - | - |
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -