Pizza, meat topping, thick crust, frozen, cooked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 274 kcal | - | |
Białko | 11.76 g | 24% DV | 172% D |
Tłuszcz | 11.52 g | 15% DV | |
Węglowodany | 30.76 g | 11% DV | |
Skrobia | 24.17 g | - | |
Cukry | 3.88 g | - | |
Błonnik | 2.3 g | 8.2% DV | 59.96% D |
Woda | 43.27 g | - | |
Popiół | 2.69 g | - | |
Sód | 690 mg | 30% DV | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 26.3 mg | 4.8% DV | 34.9% D |
Kwas foliowy | 141 ug | - | - |
Witamina A | 292 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.26 mg | 22% DV | 158% D |
Witamina B12 | 0.45 ug | 19% DV | 137% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.14 mg | 10% DV | 76.36% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 2.57 mg | 16% DV | 117% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.45 mg | 9% DV | 65.69% D |
Witamina B6 | 0.1 mg | 6.1% DV | 44.22% D |
Witamina C | 1.1 mg | 1.2% DV | 8.92% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 7.6 ug | 6.3% DV | 46.23% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 93 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 45 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 101 ug | - | - |
Kwas foliowy | 56 ug | 14% DV | 102% D |
Retinol | 41 ug | - | - |
Witamina A, RAE | 49 ug | 5.4% DV | 39.74% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.88 mg | 5.9% DV | 42.82% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 150 mg | 12% DV | 84.22% D |
Miedź | 0.11 mg | 13% DV | 91.65% D |
Żelazo | 1.7 mg | 9.4% DV | 68.94% D |
Magnez | 25 mg | 6% DV | 43.45% D |
Mangan | 0.36 mg | 16% DV | 114% D |
Fosfor | 209 mg | 17% DV | 122% D |
Potas | 201 mg | 4.3% DV | 31.22% D |
Selen | 22.2 ug | 40% DV | 295% D |
Sód | 690 mg | 30% DV | 219% D |
Cynk | 1.36 mg | 12% DV | 90.25% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.23 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.22 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.2 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.12 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.05 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.01 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.08 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 2.95 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas masłowy | 0.06 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.1 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.05 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.12 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.45 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.29 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.05 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.05 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.17 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.16 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.13 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.05 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 30.76 g | 11% DV | |
Skrobia | 24.17 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 2.69 g | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 43.27 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central