Pie crust, standard-type, frozen, ready-to-bake, enriched, baked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 508 kcal | - | |
Białko | 6.5 g | 13% DV | 51.18% D |
Tłuszcz | 28.59 g | 37% DV | |
Węglowodany | 56.24 g | 20% DV | |
Skrobia | 48.3 g | - | |
Cukry | 4.23 g | - | |
Błonnik | 3.3 g | 12% DV | 46.4% D |
Woda | 7.18 g | - | |
Popiół | 1.49 g | - | |
Sód | 467 mg | 20% DV | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 13.4 mg | 2.4% DV | 9.59% D |
Kwas foliowy | 102 ug | - | - |
Witamina A | 0 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.3 mg | 25% DV | 98.43% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.16 mg | 12% DV | 46.94% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.45 mg | 22% DV | 84.89% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.46 mg | 9.1% DV | 35.83% D |
Witamina B6 | 0.05 mg | 2.6% DV | 10.42% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 7.8 ug | 6.5% DV | 25.59% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 0 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 19 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 68 ug | - | - |
Kwas foliowy | 49 ug | 12% DV | 48.23% D |
Retinol | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.09 mg | - | - |
Tokoferol delta | 1.64 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 5.31 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.02 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.01 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B12, dodana | 0 ug | - | - |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 0.54 mg | 3.6% DV | 14.17% D |
Witamina E, dodana | 0 mg | - | - |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 34.1 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 2 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 21 mg | 1.6% DV | 6.36% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 42.43% D |
Żelazo | 2.8 mg | 16% DV | 61.24% D |
Magnez | 17 mg | 4% DV | 15.94% D |
Fosfor | 82 mg | 6.6% DV | 25.83% D |
Potas | 114 mg | 2.4% DV | 9.55% D |
Selen | 6.8 ug | 12% DV | 48.68% D |
Sód | 467 mg | 20% DV | 79.94% D |
Cynk | 0.51 mg | 4.6% DV | 18.25% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.2 g | - | |
Arginina | 0.24 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.3 g | - | |
Cysteina | 0.13 g | - | |
Kwas glutaminowy | 2.16 g | - | |
Glicyna | 0.24 g | - | |
Histydyna | 0.11 g | - | |
Izoletyda | 0.23 g | - | |
Leucyna | 0.46 g | - | |
Lizyna | 0.14 g | - | |
Metionina | 0.11 g | - | |
Fenyloalanina | 0.29 g | - | |
Prolina | 0.8 g | - | |
Seryna | 0.33 g | - | |
Treonina | 0.13 g | - | |
Tryptofan | 0.07 g | - | |
Tyrozyna | 0.15 g | - | |
Walina | 0.29 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.14 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.14 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.32 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.16 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 13 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.08 g | - | |
Kwas behenowy | 0.04 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.09 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.27 g | - | |
Kwas palmitynowy | 5.38 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 3.44 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.41 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.09 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 56.24 g | 20% DV | |
Skrobia | 48.3 g | - |
Inne ❯
Alkohol etylowy | 0 g | - | |
Popiół | 1.49 g | - | |
Betaina | 42 mg | - | |
Kofeina | 0 mg | - | |
Cholesterol | 0 mg | 0% DV | |
Hydroksyprolina | 0 g | - | |
Teobromina | 0 mg | - | |
Woda | 7.18 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central