DIGIORNO Pizza, cheese topping, rising crust, frozen, baked - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 256 kcal -
Białko 12.8 g 26% DV 200% D
Tłuszcz 8.6 g 11% DV
Węglowodany 31.78 g 12% DV
Skrobia 24.72 g -
Cukry 5 g -
Błonnik 2.4 g 8.6% DV 66.96% D
Woda 43.95 g -
Popiół 2.87 g -
Sód 696 mg 30% DV
Cholesterol 15 mg 5% DV

Witaminy

Witamina A 154 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.09 mg 7.8% DV 61.2% D
Witamina B12 0.33 ug 14% DV 107% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.1 mg 7.4% DV 57.69% D
Witamina B3 (Niacyna) 1.27 mg 7.9% DV 61.91% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.42 mg 8.4% DV 65.63% D
Witamina B6 0.11 mg 6.6% DV 51.47% D
Witamina C 1.5 mg 1.7% DV 13.02% D
Witamina K (filochinon) 6.9 ug 5.8% DV 44.92% D

Minerały

Wapń 192 mg 15% DV 115% D
Miedź 0.11 mg 13% DV 98.96% D
Żelazo 0.77 mg 4.3% DV 33.42% D
Magnez 27 mg 6.4% DV 50.22% D
Mangan 0.37 mg 16% DV 124% D
Fosfor 241 mg 19% DV 151% D
Potas 196 mg 4.2% DV 32.58% D
Selen 26.6 ug 48% DV 378% D
Sód 696 mg 30% DV 236% D
Cynk 1.56 mg 14% DV 111% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.14 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.13 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 1.29 g -
Omega-6 linolowy 1.22 g -
Omega-9 eikosenowy 0.01 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 1.72 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 1.59 g -
Kwas arachidowy 0.01 g -
Kwas behenowy 0.01 g -
Kwas masłowy 0.06 g -
Kwas kaprynowy 0.11 g -
Kwas kapronowy 0.06 g -
Kwas kaprylowy 0.04 g -
Kwas laurynowy 0.14 g -
Kwas lignocerynowy 0.01 g -
Kwas margarynowy 0.03 g -
Kwas mirystynowy 0.49 g -
Kwas palmitynowy 1.69 g -
Kwas pentadekanowy 0.05 g -
Kwas stearynowy 0.83 g -
Total (complex+sugars) 31.78 g 12% DV
Fruktoza 2.36 g -
Galaktoza 0.2 g -
Glukoza 1.7 g -
Laktoza 0 g -
Maltoza 0.7 g -
Skrobia 24.72 g -
Sacharoza 0 g -
Popiół 2.87 g -
Cholesterol 15 mg 5% DV
Woda 43.95 g -

Źródła