Gravy, CAMPBELL'S, chicken - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 51 kcal | - | |
Białko | 0.79 g | 1.6% DV | 61.96% D |
Tłuszcz | 2.73 g | 3.5% DV | |
Węglowodany | 5.87 g | 2.1% DV | |
Skrobia | 3.8 g | - | |
Cukry | 0.94 g | - | |
Woda | 89.39 g | - | |
Popiół | 1.21 g | - | |
Sód | 424 mg | 18% DV | |
Cholesterol | 6 mg | 2% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.01 mg | 0.8% DV | 32.68% D |
Witamina B12 | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.05 mg | 3.6% DV | 142% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.3 mg | 1.9% DV | 72.79% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.17 mg | 3.4% DV | 133% D |
Witamina B6 | 0.02 mg | 1.2% DV | 46.14% D |
Witamina K (filochinon) | 0.2 ug | 0.2% DV | 6.54% D |
Więcej... ❯
Tokoferol beta | 0 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina E | 0.08 mg | 0.5% DV | 20.92% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4) | 1.7 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 12 mg | 0.9% DV | 36.2% D |
Miedź | 0.02 mg | 2% DV | 78.43% D |
Żelazo | 0.12 mg | 0.7% DV | 26.14% D |
Magnez | 3 mg | 0.7% DV | 28.01% D |
Mangan | 0.02 mg | 1% DV | 39.22% D |
Fosfor | 15 mg | 1.2% DV | 47.06% D |
Potas | 55 mg | 1.2% DV | 45.89% D |
Selen | 0.4 ug | 0.7% DV | 28.52% D |
Sód | 424 mg | 18% DV | 723% D |
Cynk | 0.09 mg | 0.8% DV | 32.09% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.02 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.02 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.34 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.34 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.74 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 0.73 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.01 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.46 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.12 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 5.87 g | 2.1% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 0.94 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 3.8 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 1.21 g | - | |
Cholesterol | 6 mg | 2% DV | |
Woda | 89.39 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central