Pasta mix, Italian four cheese lasagna, unprepared - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 355 kcal | - | |
Białko | 12.53 g | 25% DV | 141% D |
Tłuszcz | 2.7 g | 3.5% DV | |
Węglowodany | 70.26 g | 26% DV | |
Skrobia | 57.1 g | - | |
Cukry | 6.7 g | - | |
Błonnik | 2.6 g | 9.3% DV | 52.31% D |
Woda | 8.07 g | - | |
Popiół | 6.43 g | - | |
Sód | 2093 mg | 91% DV | |
Cholesterol | 1 mg | 0.3% DV |
Witaminy ❯
Witamina A | 126 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.81 mg | 68% DV | 382% D |
Witamina B12 | 0.52 ug | 22% DV | 122% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.54 mg | 41% DV | 233% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 6.07 mg | 38% DV | 214% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.76 mg | 15% DV | 85.63% D |
Witamina B6 | 0.15 mg | 9% DV | 50.7% D |
Więcej... ❯
Kwas foliowy, ogółem | 140 ug | - | - |
Retinol | 38 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.1 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.08 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 0.32 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.05 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0.7 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 38 ug | 4.2% DV | 23.79% D |
Witamina E | 0.54 mg | 3.6% DV | 20.28% D |
Minerały ❯
Wapń | 55 mg | 4.2% DV | 23.84% D |
Miedź | 0.16 mg | 18% DV | 103% D |
Żelazo | 3.12 mg | 17% DV | 97.65% D |
Magnez | 42 mg | 10% DV | 56.34% D |
Mangan | 0.69 mg | 30% DV | 169% D |
Fosfor | 162 mg | 13% DV | 73.01% D |
Potas | 271 mg | 5.8% DV | 32.48% D |
Selen | 36.9 ug | 67% DV | 378% D |
Sód | 2093 mg | 91% DV | 513% D |
Cynk | 0.98 mg | 8.9% DV | 50.19% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.03 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.03 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.49 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.47 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.01 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 0.52 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 0.43 g | - | |
Kwas arachidowy | 0 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.03 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.01 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.02 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.08 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.4 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.1 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 70.26 g | 26% DV | |
Fruktoza | 0.4 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.27 g | - | |
Laktoza | 2.37 g | - | |
Maltoza | 2.07 g | - | |
Skrobia | 57.1 g | - | |
Sacharoza | 1.6 g | - |
Inne ❯
Popiół | 6.43 g | - | |
Cholesterol | 1 mg | 0.3% DV | |
Woda | 8.07 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central