Sauce, pesto, ready-to-serve, refrigerated - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
418 kcal | - | - |
Białko
|
9.83 g | 20% DV | 94.07% D |
Tłuszcz
|
37.6 g | 48% DV | - |
Węglowodany
|
10.09 g | 3.7% DV | - |
Skrobia
|
2.2 g | - | - |
Cukry
|
6.33 g | - | - |
Błonnik
|
1.8 g | 6.4% DV | 30.76% D |
Woda
|
38.98 g | - | - |
Popiół
|
3.5 g | - | - |
Sód
|
603 mg | 26% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina A
|
1544 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.17 mg | 14% DV | 67.78% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.72 mg | 55% DV | 264% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
0.52 mg | 3.3% DV | 15.64% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
1.7 mg | 34% DV | 163% D |
Witamina B6
|
0.13 mg | 7.8% DV | 37.43% D |
Witamina C
|
0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon)
|
151 ug | 126% DV | 602% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
919 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
16 ug | - | - |
Folate, food
|
16 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem
|
16 ug | - | - |
Tokoferol beta
|
0 mg | - | - |
Tokoferol delta
|
0.19 mg | - | - |
Tokoferol gamma
|
6.99 mg | - | - |
Tokotrienol alfa
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol beta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol delta
|
0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma
|
0 mg | - | - |
Witamina A, RAE
|
77 ug | 8.6% DV | 40.94% D |
Witamina E
|
7.27 mg | 48% DV | 232% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon)
|
0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4)
|
0 ug | - | - |
Minerały ❯
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
1.53 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
1.27 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i
|
0.21 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0.06 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
4.88 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
4.78 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.29 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
21.44 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
21.32 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.17 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0.07 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0.12 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.15 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0.1 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0.06 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0.18 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0.04 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0.05 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0.58 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
4.17 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0.07 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
1.33 g | - | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -