Pasta mix, Italian four cheese lasagna, unprepared - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 355 kcal -
Białko 12.53 g 25% DV 141% D
Tłuszcz 2.7 g 3.5% DV
Węglowodany 70.26 g 26% DV
Skrobia 57.1 g -
Cukry 6.7 g -
Błonnik 2.6 g 9.3% DV 52.31% D
Woda 8.07 g -
Popiół 6.43 g -
Sód 2093 mg 91% DV
Cholesterol 1 mg 0.3% DV

Witaminy

Witamina A 126 iu - -
Witamina B1 (Tiamina) 0.81 mg 68% DV 382% D
Witamina B12 0.52 ug 22% DV 122% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.54 mg 41% DV 233% D
Witamina B3 (Niacyna) 6.07 mg 38% DV 214% D
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) 0.76 mg 15% DV 85.63% D
Witamina B6 0.15 mg 9% DV 50.7% D
Kwas foliowy, ogółem 140 ug - -
Retinol 38 ug - -
Tokoferol beta 0.1 mg - -
Tokoferol delta 0.08 mg - -
Tokoferol gamma 0.32 mg - -
Tokotrienol alfa 0.05 mg - -
Tokotrienol beta 0.7 mg - -
Tokotrienol delta 0 mg - -
Tokotrienol gamma 0 mg - -
Witamina A, RAE 38 ug 4.2% DV 23.79% D
Witamina E 0.54 mg 3.6% DV 20.28% D

Minerały

Wapń 55 mg 4.2% DV 23.84% D
Miedź 0.16 mg 18% DV 103% D
Żelazo 3.12 mg 17% DV 97.65% D
Magnez 42 mg 10% DV 56.34% D
Mangan 0.69 mg 30% DV 169% D
Fosfor 162 mg 13% DV 73.01% D
Potas 271 mg 5.8% DV 32.48% D
Selen 36.9 ug 67% DV 378% D
Sód 2093 mg 91% DV 513% D
Cynk 0.98 mg 8.9% DV 50.19% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.03 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.03 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i 0 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.49 g -
Omega-6 linolowy 0.47 g -
Omega-9 eikosenowy 0.01 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 0.52 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 0.43 g -
Kwas arachidowy 0 g -
Kwas behenowy 0 g -
Kwas masłowy 0.02 g -
Kwas kaprynowy 0.03 g -
Kwas kapronowy 0.01 g -
Kwas kaprylowy 0.01 g -
Kwas laurynowy 0.02 g -
Kwas lignocerynowy 0 g -
Kwas margarynowy 0.01 g -
Kwas mirystynowy 0.08 g -
Kwas palmitynowy 0.4 g -
Kwas pentadekanowy 0.01 g -
Kwas stearynowy 0.1 g -
Total (complex+sugars) 70.26 g 26% DV
Fruktoza 0.4 g -
Galaktoza 0 g -
Glukoza 0.27 g -
Laktoza 2.37 g -
Maltoza 2.07 g -
Skrobia 57.1 g -
Sacharoza 1.6 g -
Popiół 6.43 g -
Cholesterol 1 mg 0.3% DV
Woda 8.07 g -

Źródła