Papaya, canned, heavy syrup, drained - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
|
206 kcal | - | - |
|
0.14 g | 0.3% DV | 2.72% D |
|
0.55 g | 0.7% DV | - |
|
55.83 g | 20% DV | - |
|
52.2 g | - | - |
|
1.5 g | 5.4% DV | 52.01% D |
|
43.33 g | - | - |
|
0.15 g | - | - |
|
9 mg | 0.4% DV | - |
Witaminy
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Witamina A
|
6 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina)
|
0.02 mg | 1.3% DV | 12.14% D |
Witamina B2 (Ryboflawina)
|
0.02 mg | 1.2% DV | 11.2% D |
Witamina B3 (Niacyna)
|
0.06 mg | 0.4% DV | 3.64% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy)
|
0.02 mg | 0.3% DV | 2.91% D |
Witamina B6
|
0.02 mg | 0.9% DV | 8.57% D |
Witamina C
|
3.5 mg | 3.9% DV | 37.76% D |
Witamina K (filochinon)
|
0.3 ug | 0.3% DV | 2.43% D |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
1 ug | - | - |
Karoten, beta
|
3 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
1 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon)
|
0 ug | - | - |
Witamina K (menachinon-4)
|
0 ug | - | - |
Minerały
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
21 mg | 1.6% DV | 15.68% D |
Miedź
|
0.01 mg | 1.1% DV | 10.79% D |
Żelazo
|
0.29 mg | 1.6% DV | 15.64% D |
Magnez
|
6 mg | 1.4% DV | 13.87% D |
Mangan
|
0.01 mg | 0.4% DV | 4.22% D |
Fosfor
|
6 mg | 0.5% DV | 4.66% D |
Potas
|
67 mg | 1.4% DV | 13.84% D |
Selen
|
0.4 ug | 0.7% DV | 7.06% D |
Sód
|
9 mg | 0.4% DV | 3.8% D |
Cynk
|
0.05 mg | 0.5% DV | 4.41% D |
Aminokwasy
❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe
❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Omega-3 ALA
|
0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.01 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.08 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.08 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0 g | - | - |
Omega-9 erukowy
|
0 g | - | - |
Omega 9 oleinowy
|
0.07 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
0.07 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0.16 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
0.08 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.03 g | - | - |
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
|
0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
|
0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
|
0 g | - | - |
Węglowodany
❯
Inne
❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 70. Category: -