PAPA JOHN'S 14" Pepperoni Pizza, Original Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 275 kcal | - | |
Białko | 11.97 g | 24% DV | 174% D |
Tłuszcz | 11.86 g | 15% DV | |
Węglowodany | 30.04 g | 11% DV | |
Skrobia | 21.77 g | - | |
Cukry | 4.84 g | - | |
Błonnik | 1.2 g | 4.3% DV | 31.17% D |
Woda | 43.6 g | - | |
Popiół | 2.53 g | - | |
Sód | 671 mg | 29% DV | |
Cholesterol | 26 mg | 8.7% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 102 ug | - | - |
Witamina A | 294 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.43 mg | 36% DV | 261% D |
Witamina B12 | 0.79 ug | 33% DV | 239% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.49 mg | 37% DV | 272% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.23 mg | 20% DV | 147% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.27 mg | 5.3% DV | 38.69% D |
Witamina B6 | 0.16 mg | 9.5% DV | 69.3% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 6.1 ug | 5.1% DV | 36.97% D |
Więcej... ❯
Folate, food | 29 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 72 ug | - | - |
Kwas foliowy | 43 ug | 11% DV | 78.18% D |
Retinol | 52 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.06 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.32 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.21 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.07 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 58 ug | 6.4% DV | 46.87% D |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 1.1 mg | 7.3% DV | 53.33% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 152 mg | 12% DV | 85.03% D |
Miedź | 0.13 mg | 14% DV | 103% D |
Żelazo | 1.98 mg | 11% DV | 80% D |
Magnez | 23 mg | 5.5% DV | 39.83% D |
Mangan | 0.35 mg | 15% DV | 110% D |
Fosfor | 196 mg | 16% DV | 114% D |
Potas | 150 mg | 3.2% DV | 23.21% D |
Selen | 29.3 ug | 53% DV | 387% D |
Sód | 671 mg | 29% DV | 212% D |
Cynk | 1.34 mg | 12% DV | 88.6% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.49 g | - | |
Arginina | 0.51 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.9 g | - | |
Cysteina | 0.16 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.42 g | - | |
Glicyna | 0.43 g | - | |
Histydyna | 0.34 g | - | |
Izoletyda | 0.53 g | - | |
Leucyna | 1.07 g | - | |
Lizyna | 0.7 g | - | |
Metionina | 0.21 g | - | |
Fenyloalanina | 0.66 g | - | |
Prolina | 1.37 g | - | |
Seryna | 0.69 g | - | |
Treonina | 0.48 g | - | |
Tryptofan | 0.13 g | - | |
Tyrozyna | 0.45 g | - | |
Walina | 0.66 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.18 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.18 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0.04 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.77 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.04 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.01 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.6 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.12 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.05 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.14 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.06 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.59 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.61 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.06 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.24 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.19 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 30.04 g | 11% DV | |
Fruktoza | 1.64 g | - | |
Galaktoza | 0.08 g | - | |
Glukoza | 1.38 g | - | |
Laktoza | 0.23 g | - | |
Maltoza | 1.13 g | - | |
Skrobia | 21.77 g | - | |
Sacharoza | 0.38 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.53 g | - | |
Cholesterol | 26 mg | 8.7% DV | |
Woda | 43.6 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central