Sauce, pasta, spaghetti/marinara, ready-to-serve - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
51 kcal | - | - |
Białko
|
1.41 g | 2.8% DV | 111% D |
Tłuszcz
|
1.48 g | 1.9% DV | - |
Węglowodany
|
8.05 g | 2.9% DV | - |
Błonnik
|
1.8 g | 6.4% DV | 252% D |
Woda
|
87.4 g | - | - |
Popiół
|
1.66 g | - | - |
Sód
|
419 mg | 18% DV | - |
Witaminy ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|
Więcej... ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Karoten, alfa
|
0 ug | - | - |
Karoten, beta
|
390 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta
|
0 ug | - | - |
Witamina A, RAE
|
32 ug | 3.6% DV | 139% D |
Minerały ❯
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
|
0.08 g | - | - |
Omega-3 DHA
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c
|
0 g | - | - |
Omega-3 EPA
|
0 g | - | - |
Omega-3 stearydonowy
|
0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c
|
0.08 g | - | - |
Omega-6 (n-6)
|
0 g | - | - |
Omega-6 linolowy
|
0.42 g | - | - |
Omega-9 eikosenowy
|
0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c
|
0.01 g | - | - |
Omega 9 oleinowy (cis)
|
0.36 g | - | - |
Kwas arachidowy
|
0.01 g | - | - |
Kwas behenowy
|
0 g | - | - |
Kwas masłowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprynowy
|
0 g | - | - |
Kwas kapronowy
|
0 g | - | - |
Kwas kaprylowy
|
0 g | - | - |
Kwas laurynowy
|
0 g | - | - |
Kwas lignocerynowy
|
0 g | - | - |
Kwas margarynowy
|
0 g | - | - |
Kwas mirystynowy
|
0 g | - | - |
Kwas palmitynowy
|
0.11 g | - | - |
Kwas pentadekanowy
|
0 g | - | - |
Kwas stearynowy
|
0.04 g | - | - |
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0
|
0 g | - | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 40. Category: Soups, Sauces, and Gravies (6)