Sauce, pasta, spaghetti/marinara, ready-to-serve - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 51 kcal -
Białko 1.41 g 2.8% DV 111% D
Tłuszcz 1.48 g 1.9% DV
Węglowodany 8.05 g 2.9% DV
Błonnik 1.8 g 6.4% DV 252% D
Woda 87.4 g -
Popiół 1.66 g -
Sód 419 mg 18% DV

Witaminy

Karoten, alfa 0 ug - -
Karoten, beta 390 ug - -
Kryptoksantyna, beta 0 ug - -
Witamina A, RAE 32 ug 3.6% DV 139% D

Minerały

Wapń 27 mg 2.1% DV 81.45% D
Miedź 0.08 mg 9% DV 353% D
Żelazo 0.78 mg 4.3% DV 170% D
Magnez 18.5 mg 4.4% DV 173% D
Mangan 0.14 mg 6% DV 234% D
Fosfor 34 mg 2.7% DV 107% D
Potas 319 mg 6.8% DV 266% D
Sód 419 mg 18% DV 714% D
Cynk 0.2 mg 1.8% DV 71.3% D

Brak danych

Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.08 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c 0.08 g -
Omega-6 (n-6) 0 g -
Omega-6 linolowy 0.42 g -
Omega-9 eikosenowy 0.01 g -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c 0.01 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 0.36 g -
Kwas arachidowy 0.01 g -
Kwas behenowy 0 g -
Kwas masłowy 0 g -
Kwas kaprynowy 0 g -
Kwas kapronowy 0 g -
Kwas kaprylowy 0 g -
Kwas laurynowy 0 g -
Kwas lignocerynowy 0 g -
Kwas margarynowy 0 g -
Kwas mirystynowy 0 g -
Kwas palmitynowy 0.11 g -
Kwas pentadekanowy 0 g -
Kwas stearynowy 0.04 g -
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0 0 g -
Popiół 1.66 g -
Azot 0.23 g -
Woda 87.4 g -

Źródła