PAPA JOHN'S 14" Cheese Pizza, Original Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 260 kcal | - | |
Białko | 11.53 g | 23% DV | 177% D |
Tłuszcz | 9.25 g | 12% DV | |
Węglowodany | 32.74 g | 12% DV | |
Skrobia | 23.79 g | - | |
Cukry | 5.32 g | - | |
Błonnik | 1.9 g | 6.8% DV | 52.2% D |
Woda | 44.16 g | - | |
Popiół | 2.32 g | - | |
Sód | 578 mg | 25% DV | |
Cholesterol | 19 mg | 6.3% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 109 ug | - | - |
Witamina A | 295 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.45 mg | 38% DV | 290% D |
Witamina B12 | 0.68 ug | 28% DV | 218% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 1.23 mg | 94% DV | 725% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.06 mg | 19% DV | 147% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.18 mg | 3.6% DV | 27.69% D |
Witamina B6 | 0.12 mg | 7.2% DV | 55.2% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina D | 0 iu | - | - |
Witamina K (filochinon) | 7.5 ug | 6.3% DV | 48.08% D |
Więcej... ❯
Karoten, alfa | 0 ug | - | - |
Karoten, beta | 69 ug | - | - |
Kryptoksantyna, beta | 0 ug | - | - |
Folate, food | 33 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 77 ug | - | - |
Kwas foliowy | 45 ug | 11% DV | 86.54% D |
Retinol | 54 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.06 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.34 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.22 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.05 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 60 ug | 6.7% DV | 51.28% D |
Witamina D (D2 + D3) | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Witamina E | 1.14 mg | 7.6% DV | 58.46% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 166 mg | 13% DV | 98.22% D |
Miedź | 0.13 mg | 14% DV | 107% D |
Żelazo | 1.97 mg | 11% DV | 84.19% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 43.96% D |
Mangan | 0.34 mg | 15% DV | 113% D |
Fosfor | 203 mg | 16% DV | 125% D |
Potas | 138 mg | 2.9% DV | 22.59% D |
Selen | 27.6 ug | 50% DV | 386% D |
Sód | 578 mg | 25% DV | 193% D |
Cynk | 1.24 mg | 11% DV | 86.71% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.17 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.17 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0.03 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.59 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.02 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 2.32 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.14 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.06 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.16 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.56 g | - | |
Kwas palmitynowy | 1.96 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.06 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.87 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.09 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 32.74 g | 12% DV | |
Fruktoza | 1.76 g | - | |
Galaktoza | 0.1 g | - | |
Glukoza | 1.49 g | - | |
Laktoza | 0.26 g | - | |
Maltoza | 1.28 g | - | |
Skrobia | 23.79 g | - | |
Sacharoza | 0.44 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.32 g | - | |
Cholesterol | 19 mg | 6.3% DV | |
Woda | 44.16 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central