Cheese, American, restaurant - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źródła
Ogólne
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Energia
|
375 kcal | - | - |
Białko
|
17.5 g | 35% DV | 187% D |
Tłuszcz
|
31.1 g | 40% DV | - |
Węglowodany
|
6.35 g | 2.3% DV | - |
Woda
|
39.5 g | - | - |
Popiół
|
5.57 g | - | - |
Sód
|
1600 mg | 70% DV | - |
Witaminy ❯
Brak danych
Więcej... ❯
Brak danych
Minerały ❯
Element | Amount | Daily value | Density |
---|---|---|---|
Wapń
|
508 mg | 39% DV | 208% D |
Miedź
|
0.04 mg | 4.7% DV | 24.89% D |
Jod
|
54.1 ug | 36% DV | 192% D |
Żelazo
|
0.24 mg | 1.3% DV | 7.11% D |
Magnez
|
25 mg | 6% DV | 31.75% D |
Mangan
|
0.02 mg | 0.8% DV | 4.17% D |
Fosfor
|
380 mg | 30% DV | 162% D |
Potas
|
173 mg | 3.7% DV | 19.63% D |
Sód
|
1600 mg | 70% DV | 371% D |
Cynk
|
2.45 mg | 22% DV | 119% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Inne ❯
Źródła
- USDA Food Data Central
- Data type: 40. Category: Dairy and Egg Products (1)