PAPA JOHN'S 14" The Works Pizza, Original Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 240 kcal | - | |
Białko | 10.27 g | 21% DV | 171% D |
Tłuszcz | 10.21 g | 13% DV | |
Węglowodany | 26.69 g | 9.7% DV | |
Skrobia | 18.45 g | - | |
Cukry | 4.84 g | - | |
Błonnik | 2.5 g | 8.9% DV | 74.4% D |
Woda | 50.57 g | - | |
Popiół | 2.26 g | - | |
Sód | 570 mg | 25% DV | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV |
Witaminy ❯
Kwas foliowy | 92 ug | - | - |
Witamina A | 172 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.23 mg | 19% DV | 162% D |
Witamina B12 | 0.72 ug | 30% DV | 250% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.29 mg | 22% DV | 187% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.21 mg | 20% DV | 167% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.33 mg | 6.5% DV | 54.17% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon) | 5.6 ug | 4.7% DV | 38.89% D |
Więcej... ❯
Folate, food | 27 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 65 ug | - | - |
Kwas foliowy | 38 ug | 9.5% DV | 79.17% D |
Retinol | 27 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.05 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.27 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.06 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.08 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 31 ug | 3.4% DV | 28.7% D |
Witamina E | 1.06 mg | 7.1% DV | 58.89% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 0 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 99 mg | 7.6% DV | 63.46% D |
Miedź | 0.15 mg | 17% DV | 138% D |
Żelazo | 1.5 mg | 8.3% DV | 69.44% D |
Magnez | 21 mg | 5% DV | 41.67% D |
Mangan | 0.28 mg | 12% DV | 102% D |
Fosfor | 160 mg | 13% DV | 107% D |
Potas | 160 mg | 3.4% DV | 28.37% D |
Selen | 26.8 ug | 49% DV | 406% D |
Sód | 570 mg | 25% DV | 207% D |
Cynk | 0.98 mg | 8.9% DV | 74.24% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.43 g | - | |
Arginina | 0.44 g | - | |
Kwas asparaginowy | 0.77 g | - | |
Cysteina | 0.14 g | - | |
Kwas glutaminowy | 2.86 g | - | |
Glicyna | 0.38 g | - | |
Histydyna | 0.28 g | - | |
Izoletyda | 0.42 g | - | |
Leucyna | 0.83 g | - | |
Lizyna | 0.55 g | - | |
Metionina | 0.17 g | - | |
Fenyloalanina | 0.52 g | - | |
Prolina | 1.03 g | - | |
Seryna | 0.54 g | - | |
Treonina | 0.4 g | - | |
Tryptofan | 0.11 g | - | |
Tyrozyna | 0.34 g | - | |
Walina | 0.5 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.16 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0.03 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.68 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.05 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.39 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.02 g | - | |
Kwas behenowy | 0.01 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.08 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.03 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.09 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.38 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.12 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.04 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.97 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.17 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 26.69 g | 9.7% DV | |
Fruktoza | 1.56 g | - | |
Galaktoza | 0.07 g | - | |
Glukoza | 1.5 g | - | |
Laktoza | 0.16 g | - | |
Maltoza | 1.22 g | - | |
Skrobia | 18.45 g | - | |
Sacharoza | 0.33 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.26 g | - | |
Cholesterol | 21 mg | 7% DV | |
Woda | 50.57 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central