PIZZA HUT 14" Sausage Pizza, THIN 'N CRISPY Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 323 kcal -
Białko 13.95 g 28% DV 173% D
Tłuszcz 16.9 g 22% DV
Węglowodany 28.7 g 10% DV
Skrobia 24.3 g -
Cukry 2.62 g -
Błonnik 2.4 g 8.6% DV 53.07% D
Woda 37.28 g -
Popiół 3.16 g -
Sód 839 mg 36% DV
Cholesterol 37 mg 12% DV

Witaminy

Witamina B1 (Tiamina) 0.36 mg 30% DV 186% D
Witamina B12 0.49 ug 20% DV 126% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.22 mg 17% DV 105% D
Witamina B3 (Niacyna) 4.5 mg 28% DV 174% D
Witamina B6 0.08 mg 4.7% DV 29.14% D
Witamina C 3 mg 3.3% DV 20.64% D

Minerały

Wapń 193 mg 15% DV 91.93% D
Miedź 0.1 mg 11% DV 69.49% D
Żelazo 2.38 mg 13% DV 81.87% D
Magnez 24 mg 5.7% DV 35.38% D
Mangan 0.35 mg 15% DV 95.3% D
Fosfor 238 mg 19% DV 118% D
Potas 220 mg 4.7% DV 28.98% D
Selen 17.5 ug 32% DV 197% D
Sód 839 mg 36% DV 226% D
Cynk 1.54 mg 14% DV 86.69% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.27 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.26 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0.01 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Omega-6 (n-6) 0.01 g -
Omega-6 linolowy 2.9 g -
Omega-6 linolowy 2.78 g -
Omega-9 eikosenowy 0.09 g -
Omega-9 erukowy 0 g -
Omega 9 oleinowy 5 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 4.81 g -
Kwas arachidowy 0.03 g -
Kwas behenowy 0.02 g -
Kwas masłowy 0.12 g -
Kwas kaprynowy 0.16 g -
Kwas kapronowy 0.09 g -
Kwas kaprylowy 0.06 g -
Kwas laurynowy 0.19 g -
Kwas lignocerynowy 0.01 g -
Kwas margarynowy 0.07 g -
Kwas mirystynowy 0.7 g -
Kwas palmitynowy 3.58 g -
Kwas pentadekanowy 0.07 g -
Kwas stearynowy 1.6 g -
Total (complex+sugars) 28.7 g 10% DV
Fruktoza 0.8 g -
Galaktoza 0.12 g -
Glukoza 0.53 g -
Laktoza 0.33 g -
Maltoza 0.8 g -
Skrobia 24.3 g -
Sacharoza 0.03 g -
Popiół 3.16 g -
Cholesterol 37 mg 12% DV
Woda 37.28 g -

Źródła