PIZZA HUT 14" Sausage Pizza, THIN 'N CRISPY Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 323 kcal | - | |
Białko | 13.95 g | 28% DV | 173% D |
Tłuszcz | 16.9 g | 22% DV | |
Węglowodany | 28.7 g | 10% DV | |
Skrobia | 24.3 g | - | |
Cukry | 2.62 g | - | |
Błonnik | 2.4 g | 8.6% DV | 53.07% D |
Woda | 37.28 g | - | |
Popiół | 3.16 g | - | |
Sód | 839 mg | 36% DV | |
Cholesterol | 37 mg | 12% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.36 mg | 30% DV | 186% D |
Witamina B12 | 0.49 ug | 20% DV | 126% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.22 mg | 17% DV | 105% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 4.5 mg | 28% DV | 174% D |
Witamina B6 | 0.08 mg | 4.7% DV | 29.14% D |
Witamina C | 3 mg | 3.3% DV | 20.64% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 193 mg | 15% DV | 91.93% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 69.49% D |
Żelazo | 2.38 mg | 13% DV | 81.87% D |
Magnez | 24 mg | 5.7% DV | 35.38% D |
Mangan | 0.35 mg | 15% DV | 95.3% D |
Fosfor | 238 mg | 19% DV | 118% D |
Potas | 220 mg | 4.7% DV | 28.98% D |
Selen | 17.5 ug | 32% DV | 197% D |
Sód | 839 mg | 36% DV | 226% D |
Cynk | 1.54 mg | 14% DV | 86.69% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.27 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.26 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0.01 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.9 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.78 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.09 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 5 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 4.81 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.12 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.16 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.09 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.06 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.19 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.07 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.7 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.58 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.07 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.6 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.05 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.27 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.25 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.05 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.19 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.07 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 28.7 g | 10% DV | |
Fruktoza | 0.8 g | - | |
Galaktoza | 0.12 g | - | |
Glukoza | 0.53 g | - | |
Laktoza | 0.33 g | - | |
Maltoza | 0.8 g | - | |
Skrobia | 24.3 g | - | |
Sacharoza | 0.03 g | - |
Inne ❯
Popiół | 3.16 g | - | |
Cholesterol | 37 mg | 12% DV | |
Woda | 37.28 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central