PIZZA HUT 14" Sausage Pizza, Pan Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 287 kcal | - | |
Białko | 11.08 g | 22% DV | 154% D |
Tłuszcz | 13.85 g | 18% DV | |
Węglowodany | 29.56 g | 11% DV | |
Skrobia | 23.47 g | - | |
Cukry | 1.82 g | - | |
Błonnik | 2 g | 7.1% DV | 49.78% D |
Woda | 43.33 g | - | |
Popiół | 2.18 g | - | |
Sód | 596 mg | 26% DV | |
Cholesterol | 23 mg | 7.7% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.4 mg | 33% DV | 232% D |
Witamina B12 | 0.48 ug | 20% DV | 139% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.2 mg | 15% DV | 107% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 3.83 mg | 24% DV | 167% D |
Witamina B6 | 0.09 mg | 5.3% DV | 36.89% D |
Witamina C | 1.6 mg | 1.8% DV | 12.39% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 132 mg | 10% DV | 70.76% D |
Miedź | 0.1 mg | 11% DV | 78.2% D |
Żelazo | 2.39 mg | 13% DV | 92.53% D |
Magnez | 21 mg | 5% DV | 34.84% D |
Mangan | 0.38 mg | 16% DV | 114% D |
Fosfor | 179 mg | 14% DV | 99.79% D |
Potas | 192 mg | 4.1% DV | 28.47% D |
Selen | 15.8 ug | 29% DV | 200% D |
Sód | 596 mg | 26% DV | 181% D |
Cynk | 1.25 mg | 11% DV | 79.19% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.35 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.35 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.26 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.17 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.08 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 3.93 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 3.81 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.07 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.1 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.06 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.04 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.12 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.05 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.45 g | - | |
Kwas palmitynowy | 2.68 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.05 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.19 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.2 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.18 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.03 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.13 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.06 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 29.56 g | 11% DV | |
Fruktoza | 0.37 g | - | |
Galaktoza | 0.08 g | - | |
Glukoza | 0.33 g | - | |
Laktoza | 0.33 g | - | |
Maltoza | 0.7 g | - | |
Skrobia | 23.47 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.18 g | - | |
Cholesterol | 23 mg | 7.7% DV | |
Woda | 43.33 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central