DOMINO'S 14" Sausage Pizza, Crunchy Thin Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 319 kcal | - | |
Białko | 12.77 g | 26% DV | 160% D |
Tłuszcz | 18.52 g | 24% DV | |
Węglowodany | 25.3 g | 9.2% DV | |
Skrobia | 18.03 g | - | |
Cukry | 3.42 g | - | |
Błonnik | 2.6 g | 9.3% DV | 58.22% D |
Woda | 40.38 g | - | |
Popiół | 3.03 g | - | |
Sód | 725 mg | 32% DV | |
Cholesterol | 35 mg | 12% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.09 mg | 7.5% DV | 47.02% D |
Witamina B12 | 0.66 ug | 28% DV | 172% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.08 mg | 6.2% DV | 38.58% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 1.62 mg | 10% DV | 63.48% D |
Witamina B6 | 0.07 mg | 4.1% DV | 25.82% D |
Witamina C | 1.1 mg | 1.2% DV | 7.66% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 234 mg | 18% DV | 113% D |
Miedź | 0.11 mg | 12% DV | 76.63% D |
Żelazo | 1.07 mg | 5.9% DV | 37.27% D |
Magnez | 25 mg | 6% DV | 37.32% D |
Mangan | 0.25 mg | 11% DV | 67.6% D |
Fosfor | 270 mg | 22% DV | 135% D |
Potas | 231 mg | 4.9% DV | 30.81% D |
Selen | 19.8 ug | 36% DV | 226% D |
Sód | 725 mg | 32% DV | 198% D |
Cynk | 1.48 mg | 13% DV | 84.35% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.46 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.46 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.92 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.78 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.1 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 5.16 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 4.95 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.04 g | - | |
Kwas behenowy | 0.03 g | - | |
Kwas masłowy | 0.13 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.18 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.1 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.07 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.21 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.07 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.78 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.75 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.08 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.64 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.25 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.23 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.06 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.21 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.08 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 25.3 g | 9.2% DV | |
Fruktoza | 0.83 g | - | |
Galaktoza | 0.08 g | - | |
Glukoza | 0.77 g | - | |
Laktoza | 0.6 g | - | |
Maltoza | 0.57 g | - | |
Skrobia | 18.03 g | - | |
Sacharoza | 0.57 g | - |
Inne ❯
Popiół | 3.03 g | - | |
Cholesterol | 35 mg | 12% DV | |
Woda | 40.38 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central