PIZZA HUT 14" Pepperoni Pizza, THIN 'N CRISPY Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 333 kcal | - | |
Białko | 14.13 g | 28% DV | 170% D |
Tłuszcz | 16.17 g | 21% DV | |
Węglowodany | 32.66 g | 12% DV | |
Skrobia | 25.63 g | - | |
Cukry | 2.79 g | - | |
Błonnik | 2.1 g | 7.5% DV | 45.05% D |
Woda | 33.57 g | - | |
Popiół | 3.48 g | - | |
Sód | 967 mg | 42% DV | |
Cholesterol | 37 mg | 12% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.34 mg | 28% DV | 170% D |
Witamina B12 | 0.71 ug | 30% DV | 178% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.23 mg | 18% DV | 106% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 4.55 mg | 28% DV | 171% D |
Witamina B6 | 0.11 mg | 6.5% DV | 38.86% D |
Witamina C | 2.8 mg | 3.1% DV | 18.69% D |
Więcej... ❯
Minerały ❯
Wapń | 196 mg | 15% DV | 90.55% D |
Miedź | 0.12 mg | 13% DV | 77.41% D |
Żelazo | 2.78 mg | 15% DV | 92.76% D |
Magnez | 25 mg | 6% DV | 35.75% D |
Mangan | 0.43 mg | 19% DV | 113% D |
Fosfor | 244 mg | 20% DV | 117% D |
Potas | 222 mg | 4.7% DV | 28.37% D |
Selen | 23 ug | 42% DV | 251% D |
Sód | 967 mg | 42% DV | 253% D |
Cynk | 1.63 mg | 15% DV | 89% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.27 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.27 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.73 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.61 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.09 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.03 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 4.83 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 4.58 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0.1 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.15 g | - | |
Kwas kapronowy | 0.08 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.06 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.18 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.01 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.08 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.7 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.56 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.07 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.64 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.26 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.23 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.06 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.04 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.25 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.07 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 32.66 g | 12% DV | |
Fruktoza | 0.87 g | - | |
Galaktoza | 0.12 g | - | |
Glukoza | 0.53 g | - | |
Laktoza | 0.4 g | - | |
Maltoza | 0.87 g | - | |
Skrobia | 25.63 g | - | |
Sacharoza | 0 g | - |
Inne ❯
Popiół | 3.48 g | - | |
Cholesterol | 37 mg | 12% DV | |
Woda | 33.57 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central