PIZZA HUT 14" Pepperoni Pizza, THIN 'N CRISPY Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Kalorie według źrółda

Ogólne

Energia 333 kcal -
Białko 14.13 g 28% DV 170% D
Tłuszcz 16.17 g 21% DV
Węglowodany 32.66 g 12% DV
Skrobia 25.63 g -
Cukry 2.79 g -
Błonnik 2.1 g 7.5% DV 45.05% D
Woda 33.57 g -
Popiół 3.48 g -
Sód 967 mg 42% DV
Cholesterol 37 mg 12% DV

Witaminy

Witamina B1 (Tiamina) 0.34 mg 28% DV 170% D
Witamina B12 0.71 ug 30% DV 178% D
Witamina B2 (Ryboflawina) 0.23 mg 18% DV 106% D
Witamina B3 (Niacyna) 4.55 mg 28% DV 171% D
Witamina B6 0.11 mg 6.5% DV 38.86% D
Witamina C 2.8 mg 3.1% DV 18.69% D

Minerały

Wapń 196 mg 15% DV 90.55% D
Miedź 0.12 mg 13% DV 77.41% D
Żelazo 2.78 mg 15% DV 92.76% D
Magnez 25 mg 6% DV 35.75% D
Mangan 0.43 mg 19% DV 113% D
Fosfor 244 mg 20% DV 117% D
Potas 222 mg 4.7% DV 28.37% D
Selen 23 ug 42% DV 251% D
Sód 967 mg 42% DV 253% D
Cynk 1.63 mg 15% DV 89% D

Brak danych

Omega-3 ALA 0.27 g -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) 0.27 g -
Omega-3 DHA 0 g -
Omega-3 EPA 0 g -
Omega-3 stearydonowy 0 g -
Omega-6 (n-6) 0.01 g -
Omega-6 linolowy 2.73 g -
Omega-6 linolowy 2.61 g -
Omega-9 eikosenowy 0.09 g -
Omega-9 erukowy 0.03 g -
Omega 9 oleinowy 4.83 g -
Omega 9 oleinowy (cis) 4.58 g -
Kwas arachidowy 0.03 g -
Kwas behenowy 0.02 g -
Kwas masłowy 0.1 g -
Kwas kaprynowy 0.15 g -
Kwas kapronowy 0.08 g -
Kwas kaprylowy 0.06 g -
Kwas laurynowy 0.18 g -
Kwas lignocerynowy 0.01 g -
Kwas margarynowy 0.08 g -
Kwas mirystynowy 0.7 g -
Kwas palmitynowy 3.56 g -
Kwas pentadekanowy 0.07 g -
Kwas stearynowy 1.64 g -
Total (complex+sugars) 32.66 g 12% DV
Fruktoza 0.87 g -
Galaktoza 0.12 g -
Glukoza 0.53 g -
Laktoza 0.4 g -
Maltoza 0.87 g -
Skrobia 25.63 g -
Sacharoza 0 g -
Popiół 3.48 g -
Cholesterol 37 mg 12% DV
Woda 33.57 g -

Źródła