Peanut butter with omega-3, creamy - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 608 kcal | - | |
Białko | 24.47 g | 49% DV | 161% D |
Tłuszcz | 54.17 g | 69% DV | |
Węglowodany | 17 g | 6.2% DV | |
Skrobia | 3.32 g | - | |
Cukry | 3.11 g | - | |
Błonnik | 6.1 g | 22% DV | 71.66% D |
Woda | 0.99 g | - | |
Popiół | 3.37 g | - | |
Sód | 356 mg | 15% DV |
Witaminy ❯
Cholina | 94.5 mg | 17% DV | 56.52% D |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.06 mg | 4.6% DV | 15.08% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.09 mg | 6.7% DV | 22.01% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 12.88 mg | 80% DV | 265% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.87 mg | 17% DV | 57.24% D |
Witamina B6 | 0.29 mg | 17% DV | 56.5% D |
Więcej... ❯
Tokoferol beta | 0.28 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.96 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 13.44 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0.19 mg | - | - |
Witamina E | 10.34 mg | 69% DV | 227% D |
Minerały ❯
Wapń | 45 mg | 3.5% DV | 11.39% D |
Miedź | 0.48 mg | 53% DV | 174% D |
Żelazo | 1.67 mg | 9.3% DV | 30.52% D |
Magnez | 191 mg | 45% DV | 150% D |
Mangan | 1.85 mg | 80% DV | 265% D |
Fosfor | 426 mg | 34% DV | 112% D |
Potas | 780 mg | 17% DV | 54.59% D |
Sód | 356 mg | 15% DV | 50.92% D |
Cynk | 3.08 mg | 28% DV | 92.11% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 2.93 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 2.93 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.84 g | - | |
Omega-6 linolowy | 3.82 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 1.03 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0.11 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 35.38 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 35.35 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.58 g | - | |
Kwas behenowy | 1.33 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.02 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.01 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.92 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.04 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.05 g | - | |
Kwas palmitynowy | 5.32 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.42 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.04 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0.11 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0.16 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.02 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 17 g | 6.2% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 3.32 g | - | |
Sacharoza | 3.11 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central