PAPA JOHN'S 14" Cheese Pizza, Thin Crust - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 295 kcal | - | |
Białko | 12.29 g | 25% DV | 167% D |
Tłuszcz | 15.66 g | 20% DV | |
Węglowodany | 26.26 g | 9.5% DV | |
Skrobia | 18.5 g | - | |
Cukry | 3.85 g | - | |
Błonnik | 2.3 g | 8.2% DV | 55.69% D |
Woda | 43.3 g | - | |
Popiół | 2.48 g | - | |
Sód | 528 mg | 23% DV | |
Cholesterol | 28 mg | 9.3% DV |
Witaminy ❯
Witamina A | 390 iu | - | - |
Witamina B1 (Tiamina) | 0.47 mg | 39% DV | 265% D |
Witamina B12 | 0.83 ug | 35% DV | 234% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.22 mg | 17% DV | 113% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.9 mg | 5.6% DV | 37.92% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0.14 mg | 2.8% DV | 18.85% D |
Witamina C | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina K (filochinon) | 5.6 ug | 4.7% DV | 31.64% D |
Więcej... ❯
Retinol | 77 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.07 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.91 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 3.12 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 0.06 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 0 mg | - | - |
Witamina A, RAE | 84 ug | 9.3% DV | 63.28% D |
Witamina E | 1.78 mg | 12% DV | 80.45% D |
Witamina K (Dihydrofilochinon) | 11.4 ug | - | - |
Minerały ❯
Wapń | 238 mg | 18% DV | 124% D |
Miedź | 0.15 mg | 17% DV | 112% D |
Żelazo | 0.51 mg | 2.8% DV | 19.21% D |
Magnez | 22 mg | 5.2% DV | 35.51% D |
Mangan | 0.21 mg | 9.1% DV | 61.9% D |
Fosfor | 245 mg | 20% DV | 133% D |
Potas | 160 mg | 3.4% DV | 23.08% D |
Selen | 29 ug | 53% DV | 357% D |
Sód | 528 mg | 23% DV | 156% D |
Cynk | 1.25 mg | 11% DV | 77.04% D |
Aminokwasy ❯
Alanina | 0.42 g | - | |
Arginina | 0.46 g | - | |
Kwas asparaginowy | 1.05 g | - | |
Cysteina | 0.13 g | - | |
Kwas glutaminowy | 3.44 g | - | |
Glicyna | 0.31 g | - | |
Histydyna | 0.33 g | - | |
Izoletyda | 0.55 g | - | |
Leucyna | 1.11 g | - | |
Lizyna | 0.74 g | - | |
Metionina | 0.23 g | - | |
Fenyloalanina | 0.66 g | - | |
Prolina | 1.37 g | - | |
Seryna | 0.72 g | - | |
Treonina | 0.48 g | - | |
Tryptofan | 0.14 g | - | |
Tyrozyna | 0.49 g | - | |
Walina | 0.7 g | - |
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.1 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0.05 g | - | |
Omega-6 linolowy | 1.5 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.04 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 5.75 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.03 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0.19 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0.08 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.22 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.05 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.82 g | - | |
Kwas palmitynowy | 3.02 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.08 g | - | |
Kwas stearynowy | 1.7 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 13:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0.06 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.14 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.02 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 26.26 g | 9.5% DV | |
Fruktoza | 0.87 g | - | |
Galaktoza | 0.07 g | - | |
Glukoza | 0.94 g | - | |
Laktoza | 0.29 g | - | |
Maltoza | 0.91 g | - | |
Skrobia | 18.5 g | - | |
Sacharoza | 0.77 g | - |
Inne ❯
Popiół | 2.48 g | - | |
Cholesterol | 28 mg | 9.3% DV | |
Woda | 43.3 g | - |
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central