Glutino, Gluten Free Wafers, Lemon Flavored - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 515 kcal | - | |
Białko | 0 g | 0% DV | 0% D |
Tłuszcz | 24.18 g | 31% DV | |
Węglowodany | 74.39 g | 27% DV | |
Skrobia | 33.55 g | - | |
Cukry | 42.31 g | - | |
Woda | 1.12 g | - | |
Popiół | 0.3 g | - | |
Sód | 111 mg | 4.8% DV |
Witaminy ❯
Witamina B1 (Tiamina) | 0.05 mg | 3.8% DV | 14.56% D |
Witamina B2 (Ryboflawina) | 0.07 mg | 5.7% DV | 22.11% D |
Witamina B3 (Niacyna) | 0.07 mg | 0.4% DV | 1.58% D |
Witamina B5 (Kwas pantotenowy) | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Witamina B6 | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Więcej... ❯
Folate, food | 0 ug | - | - |
Kwas foliowy, ogółem | 0 ug | - | - |
Tokoferol beta | 0.09 mg | - | - |
Tokoferol delta | 0.36 mg | - | - |
Tokoferol gamma | 1.17 mg | - | - |
Tokotrienol alfa | 3.28 mg | - | - |
Tokotrienol beta | 0.35 mg | - | - |
Tokotrienol delta | 0 mg | - | - |
Tokotrienol gamma | 4.79 mg | - | - |
Witamina E | 3.12 mg | 21% DV | 80.78% D |
Minerały ❯
Wapń | 9 mg | 0.7% DV | 2.69% D |
Miedź | 0 mg | 0% DV | 0% D |
Żelazo | 0.18 mg | 1% DV | 3.88% D |
Magnez | 3 mg | 0.7% DV | 2.77% D |
Mangan | 0.02 mg | 0.8% DV | 3.21% D |
Fosfor | 39 mg | 3.1% DV | 12.12% D |
Potas | 36 mg | 0.8% DV | 2.97% D |
Selen | 0 ug | 0% DV | 0% D |
Sód | 111 mg | 4.8% DV | 18.74% D |
Cynk | 0.03 mg | 0.3% DV | 1.06% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Omega-3 ALA | 0.1 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.09 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3i | 0 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0.01 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.56 g | - | |
Omega-6 linolowy | 2.52 g | - | |
Omega-9 eikosenowy | 0.04 g | - | |
Omega-9 erukowy | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy | 8.23 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 8.22 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.08 g | - | |
Kwas behenowy | 0.02 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0.07 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0.02 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.02 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.23 g | - | |
Kwas palmitynowy | 9.12 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0.01 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.94 g | - |
Więcej... ❯
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe jednonienasycone 16:1 | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c | 0.03 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 | 0.01 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c | 0 g | - | - |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3 | 0.01 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4 | 0 g | - | - |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA) | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t | 0 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t | 0.01 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane) | 0.03 g | - | - |
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t | 0 g | - | - |
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 74.39 g | 27% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Skrobia | 33.55 g | - | |
Sacharoza | 42.31 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 70
- USDA Food Data Central