Pork, cured, bacon, cooked, restaurant - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 501 kcal | - | |
Białko | 40.9 g | 82% DV | 327% D |
Tłuszcz | 36.5 g | 47% DV | |
Węglowodany | 2.1 g | 0.8% DV | |
Woda | 14.2 g | - | |
Popiół | 6.33 g | - | |
Sód | 1830 mg | 80% DV |
Witaminy ❯
Brak danych
Więcej... ❯
Brak danych
Minerały ❯
Wapń | 13 mg | 1% DV | 3.99% D |
Miedź | 0.13 mg | 14% DV | 57.66% D |
Żelazo | 1.28 mg | 7.1% DV | 28.39% D |
Magnez | 36.5 mg | 8.7% DV | 34.69% D |
Mangan | 0.02 mg | 0.9% DV | 3.47% D |
Fosfor | 415 mg | 33% DV | 133% D |
Potas | 557 mg | 12% DV | 47.31% D |
Sód | 1830 mg | 80% DV | 318% D |
Cynk | 3.56 mg | 32% DV | 129% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 2.1 g | 0.8% DV | |
Fruktoza | 0.01 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 0.04 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Sacharoza | 3.09 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 40
- USDA Food Data Central