Pork, cured, bacon, cooked, restaurant - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)

100g

Chart icon Kalorie według źródła

General icon Ogólne

Element Amount Daily value Density
energy-1 Energia
501 kcal - -
protein-1 Białko
40.9 g 82% DV 327% D
fat-2 Tłuszcz
36.5 g 47% DV -
carbs-1 Węglowodany
2.1 g 0.8% DV -
water-3 Woda
14.2 g - -
ash-1 Popiół
6.33 g - -
salt-1 Sód
1830 mg 80% DV -

Vitamins icon Witaminy

Brak danych

Brak danych

Minerals icon Minerały

Element Amount Daily value Density
Wapń
13 mg 1% DV 3.99% D
Miedź
0.13 mg 14% DV 57.66% D
Żelazo
1.28 mg 7.1% DV 28.39% D
Magnez
36.5 mg 8.7% DV 34.69% D
Mangan
0.02 mg 0.9% DV 3.47% D
Fosfor
415 mg 33% DV 133% D
Potas
557 mg 12% DV 47.31% D
Sód
1830 mg 80% DV 318% D
Cynk
3.56 mg 32% DV 129% D

Brak danych

Element Amount Daily value Density
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA)
0.23 g - -
Omega-3 DHA
0.01 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c
0.01 g - -
Omega-3 EPA
0 g - -
Omega-3 stearydonowy
0 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c
0.24 g - -
Omega-6 (n-6)
0.01 g - -
Omega-6 linolowy
5.23 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c
0.29 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 n-11
0 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 n-9
0.01 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-9
0 g - -
Omega 9 oleinowy (cis)
14.6 g - -
Kwas arachidowy
0.07 g - -
Kwas behenowy
0.01 g - -
Kwas masłowy
0 g - -
Kwas kaprynowy
0.03 g - -
Kwas kapronowy
0 g - -
Kwas kaprylowy
0.01 g - -
Nasycone kwasy tłuszczowe 7:0
0 g - -
Nasycone kwasy tłuszczowe 21:0
0 g - -
Kwas laurynowy
0.03 g - -
Kwas lignocerynowy
0 g - -
Kwas margarynowy
0.1 g - -
Kwas mirystynowy
0.48 g - -
Kwas palmitynowy
7.94 g - -
Nasycone kwasy tłuszczowe 9:0
0 g - -
Kwas pentadekanowy
0.02 g - -
Kwas stearynowy
3.9 g - -
Nasycone kwasy tłuszczowe 23:0
0 g - -
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0
0 g - -
Nasycone kwasy tłuszczowe 5:0
0 g - -
Element Amount Daily value Density
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 12:1
0 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 c
0.01 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 15:1
0 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 c
0.84 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1
0.09 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 17:1 c
0.09 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 c
0.01 g - -
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 24:1 c
0 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 c
5.27 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 CLAs
0.04 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 c
0.21 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:2 n-6 c,c
0.21 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 c
0.07 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-3
0.03 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-6
0.04 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4
0.16 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:4 c
0.16 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:5 c
0 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:2
0 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:3
0 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:4
0.05 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 c
0.02 g - -
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:5 n-3 (DPA)
0.02 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 14:1 t
0 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 16:1 t
0.01 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:1 t
0.12 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:2 t (niezdefiniowane)
0.02 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 t
0 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 t
0 g - -
Trans-nienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 t
0 g - -
Total (complex+sugars)
2.1 g 0.8% DV -
Fruktoza
0.01 g - -
Galaktoza
0 g - -
Glukoza
0.04 g - -
Laktoza
0 g - -
Maltoza
0 g - -
Sacharoza
3.09 g - -
Element Amount Daily value Density
Popiół
6.33 g - -
Azot
6.54 g - -
Woda
14.2 g - -

Źródła