Ham, sliced, restaurant - Wartości odżywcze, kalorie (kcal)
100g
Kalorie według źrółda
Ogólne
Energia | 121 kcal | - | |
Białko | 19.6 g | 39% DV | 648% D |
Tłuszcz | 3.68 g | 4.7% DV | |
Węglowodany | 2.36 g | 0.9% DV | |
Woda | 70.7 g | - | |
Popiół | 3.63 g | - | |
Sód | 1030 mg | 45% DV |
Witaminy ❯
Brak danych
Więcej... ❯
Brak danych
Minerały ❯
Wapń | 6 mg | 0.5% DV | 7.63% D |
Miedź | 0.04 mg | 4.6% DV | 75.3% D |
Żelazo | 0.86 mg | 4.8% DV | 78.97% D |
Magnez | 20.3 mg | 4.8% DV | 79.89% D |
Mangan | 0.02 mg | 0.7% DV | 10.78% D |
Fosfor | 246 mg | 20% DV | 325% D |
Potas | 484 mg | 10% DV | 170% D |
Sód | 1030 mg | 45% DV | 740% D |
Cynk | 1.76 mg | 16% DV | 264% D |
Aminokwasy ❯
Brak danych
Kwasy tłuszczowe ❯
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | 0.02 g | - | |
Omega-3 DHA | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 22:6 c | 0 g | - | |
Omega-3 EPA | 0 g | - | |
Omega-3 stearydonowy | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 18:3 c | 0.02 g | - | |
Omega-6 (n-6) | 0 g | - | |
Omega-6 linolowy | 0.48 g | - | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 20:1 c | 0.02 g | - | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 n-11 | 0 g | - | |
Jednonienasycone kwasy tłuszczowe 22:1 n-9 | 0 g | - | |
Nienasycone kwasy tłuszczowe 20:3 n-9 | 0 g | - | |
Omega 9 oleinowy (cis) | 1.38 g | - | |
Kwas arachidowy | 0.01 g | - | |
Kwas behenowy | 0 g | - | |
Kwas masłowy | 0 g | - | |
Kwas kaprynowy | 0 g | - | |
Kwas kapronowy | 0 g | - | |
Kwas kaprylowy | 0 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 7:0 | 0 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 21:0 | 0 g | - | |
Kwas laurynowy | 0 g | - | |
Kwas lignocerynowy | 0 g | - | |
Kwas margarynowy | 0.01 g | - | |
Kwas mirystynowy | 0.04 g | - | |
Kwas palmitynowy | 0.73 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 9:0 | 0 g | - | |
Kwas pentadekanowy | 0 g | - | |
Kwas stearynowy | 0.37 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 23:0 | 0 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 11:0 | 0 g | - | |
Nasycone kwasy tłuszczowe 5:0 | 0 g | - |
Więcej... ❯
Węglowodany ❯
Total (complex+sugars) | 2.36 g | 0.9% DV | |
Fruktoza | 0 g | - | |
Galaktoza | 0 g | - | |
Glukoza | 1.8 g | - | |
Laktoza | 0 g | - | |
Maltoza | 0 g | - | |
Sacharoza | 0.4 g | - |
Inne ❯
Źródła
- Data type: 40
- USDA Food Data Central